Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Alacsony a libidóm, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony a libidóm, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Foggátlót szedek, de szüneteltettem és úgy sem volt kedvem sexelni:( 22éves vagyok
2011. máj. 17. 13:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Életmódváltás is segíthet /amennyire tudod/ Sok séta, mozgás. Több pihenés. Segíthet helyrebillenteni a hormonháztartásodat.

Ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor a szexuális szokásokat is variálhatjátok. Új helyek, időpontok.

2011. máj. 17. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Sok köze van hozzá, h szedted. Hagyd abba. Nekem is ez volt, ez egy mellékhatás, én is részben ezért hagytam abba, mert alacsony lett a libidóm. Készülj fel h kb 2 hónapig nem lesz változás, de aztán visszatér minden az eredeti kerékvágásba!!! Én már nem szedek ilyet többet :D
2011. máj. 17. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja utolsó vok most látom h már fél éve abbahagytad akkor még várj türelmesen :D
2011. máj. 17. 14:42
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszoket
2011. máj. 18. 18:54
 15/15 laca55 válasza:
A sokk stressz és/vagy szorongás is okozhat libidó csökkenést? Ha igen, lehet valamit tenni?
2016. márc. 27. 20:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!