Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony a libidóm, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Foggátlót szedek, de szüneteltettem és úgy sem volt kedvem sexelni:( 22éves vagyok2011. máj. 17. 13:48
1/15 anonim válasza:
és nem nőnek a fogaid? :D
ne szedd a foggátlót loooool
2/15 A kérdező kommentje:
bölcsességfogam nő, miért ez összefügg?
2011. máj. 17. 14:00
3/15 anonim válasza:
Anyám borogass... mi köze van a "foggátlónak" ahhoz, hogy mennyire kívánod a szexet?
4/15 anonim válasza:
Hát ha fáj akkor lehet.. De egyébként meg miből gondolod hogy tabletta az oka. Az előtt például volt, vagy te hogy érzed miért nincs kedved? Valamit csak gondolsz amikor szexelni kéne és te nem akarsz.
5/15 anonim válasza:
dehogy, nem függ össze. mennyi ideig szüneteltetted és mennyi ideig szedted? szerintem valószínű, hoyg attól csökkent le. ilyenkor lehet megoldás az is, hogy cska váltassz egy másikra, mert nem biztos, hogy mind ugyanezt váltja ki, vagy pedig abbahagyod, és bizony nem 1-2 hónap alatt fog teljesen helyreállni a libidó
6/15 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátló hormont tartalmaz, ami befolyásolhatja a libidót.
2011. máj. 17. 14:04
7/15 anonim válasza:
Dien: van köze! olvass el egy tájékoztatót, az összesben benne van hogy okozhat libidócsökkenést! és nem is ritka.
8/15 A kérdező kommentje:
fél évig szüneteltttem
2011. máj. 17. 14:04
9/15 anonim válasza:
és meddig szedted a szünetelés előtt?
10/15 anonim válasza:
Hát továbbra se tudom hogy előtte volt e kedved vagy bármi. Feltételezem hogy igen, de egyébként gyógyszer tájékoztatója? Esetleg az ír valamit?.
Meg egyébként tényleg nem pár hónap alatt fog szervezeted kitisztulni főleg ha sokat szedted. Van hogy egyetlen tablettának 1,5 hét amíg kitisztul.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!