Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elaludtam szex előtt. Lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elaludtam szex előtt. Lányok ti hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tegnap 11 nap után először találkozhattam végre a barátnőmmel (külföldi utazáson volt). Csak az a baj, hogy előtte éjjel 2 órát aludtam egy vizsga miatt, reggel vizsga, utána 10 órás meló, este 11-re tudtam menni barátnőmhöz. Természetesen nagyon örültünk egymásnak, és persze alap volt, hogy szeretkezni is fogunk... Én azonban iszonyatosan fáradt voltam ezután a nap után, amúgy sem aludtam sokat a napokban. Megbeszéltük hogy nem zuhanyzunk együtt, mert csak egy gyors menet lesz. Én zuhanyoztam először, befeküdtem az ágyba, és csak az rémlik, hogy ma reggel felébredtem. :S Úgy elaludtam, hogy azt se vettem észre mikor bejött a szobába, meg azt se mikor reggel elment dolgozni. Így még beszélni sem tudtam vele. (Legközelebb az ebédszünete alatt tudom felhívni.)

Szerintetek hogy reagál? Nagyon mérges lesz? Látszott este, hogy nagyon kívánja a szexet, meg majdnem két hétig nem is láttuk egymást előtte... én is nagyon szerettem volna, de egyszerűen győzött a fáradtság.

Lányok ti mit gondolnátok a barátotokról ilyen helyzetben? :S

20/F

2011. máj. 17. 07:26
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Hát megértem mindkettőtök helyzetét,és én is mérges és csalódott lennék,de szerintem meg is érteném a párom,és az estét pótoltatnám vele amint lehet.
2011. máj. 17. 07:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég kellemetlen lehet mindkettőtöknek, de valahol érthető is. Azt, hogy hogyan fog reagálni vagy mérges lesz-e, nem tudhatom. Ha tudja az előzményeket, meg kell, hogy értse. Te meg próbáld meg kiengesztelni valamivel.
2011. máj. 17. 07:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

csendben, szép álmokat kivánnék, és aludnék magam is, nyugodtan,

örülnék, hogy pihen, mert láttam rajta nagyon fáradt

(aki nem érti meg, ha társa fáradt, vagy beteg, vagy épp nincs kedve, csak gondolkodni, bambulni, az nem nagyon társ..talán csak testben, lélekben nem..)

2011. máj. 17. 07:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet annyira nimfomán a csajszi, hogy egy ilyet ne értsen meg, hát én is szoktam olyan fáradt lenni, hogy bealszom, akárhol is vagyok
2011. máj. 17. 07:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Eléggé kilóg a lánykából a kapanyél, hogyha ezen nekiáll hisztizni...
2011. máj. 17. 08:09
 6/16 anonim ***** válasza:

nekem tavkapcsolatom volt(mostanra mar egyutt elunk es osszehazasodtunk) a parom is egesz ejjel utazott(kulfoldrol)

es amint megerkezett. en fektettem le aludni , hogy muszaj es a sex varhat , pedig volt hogy 1-1,5 honapig nem lattuk egymast... de nem tudom hogy a te baratnod hogy fog reagalni...

23/N

2011. máj. 17. 09:19
 7/16 anonim ***** válasza:
valószínűleg semmi rosszat nem szólnék, hiszen itt van a ma este, simán be lehet pótolni. én természetesnek venném h a párom elaludt ilyen helyzetben, szerintem én is elaludtam volna.
2011. máj. 17. 09:28
 8/16 anonim válasza:

Ha a barátom elaludna, mire én lezuhanyzok, én biztos jó szorosan hozzábújnék, óvatosan megpuszilgatnám, hogy nehogy felébrsszem, és együtt aludnék vele :)

nem problémáznék ilyesmin... Ő pl. kemény fizikai munkát végez, szóval érthető lenne ha nálunk is előfordulna ilyesmi - és biztos nem sértődnék meg, vagy lennék mérges rá

2011. máj. 17. 09:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Ehhez a legkönnyebb hozzászokni. Pár év után, a legtöbb embernek már fel sem tűnik, hogy megszűnnek az egyperces örömök.
2011. máj. 17. 09:56
 10/16 anonim ***** válasza:
HA ma bepótoljátok akkor semmi gond.Persze nekem rosszul esne de megérteném,mert a párom egészsége fontos.AMúgy én is voltam már olyan helyzetben h. olyna fáradt voltam, h. nem bírtam kivárni amíg a párom megkíván,hanem bealudtam.esetleg vegyél neki vmit kárpótlásul és este jól szeretgesd meg....
2011. máj. 17. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!