Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » T@i h@ogy fogadnát@ok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T@i h@ogy fogadnát@ok egy szexébresztőt?

Figyelt kérdés

Ha pl mikor felébredtetek és látjátok, h a másiknak merevedése van, de még alszik...

Vagy akár fordított helyzetben, ha a férfi keltené a nőt...

Vagy, ha titeket keltenétek így, hogy fogadnátok?

Kor és nemet is, létszíves.

2011. máj. 16. 23:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én utálom, ha felébresztenek, szóval nálam nem nyerő. Különben is, reggel száraz és büdös a szám, ki kell mennem és éhes vagyok, ki tud olyankor a szexre gondolni?!

15/l

2011. máj. 17. 16:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Én se úgy gondoltam h hajnalok hajnalán felkelteni. Hanem amikor már amúgy is kelne. Vagy mert megy dolgozni, vagy látod h kezd ébredezni, vagy ilyenkor szokott felkelni stb...

Utolsó, ezzel sokan nem így vannak, sőt, én pl reggel nem is tudok enni, vagy, mert kávézom, vagy mert még kellene amúgy is egy óra amíg le tudnák tömni valamit a torkomon.

A férfiak többsége pedig merevedéssel ébred, de nők sincsenek ezzel különösebben másként szerintem.

De a most írottak kicsit elbizonytalanítottak.

2011. máj. 17. 22:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Az vagyok, aki írta, hogy ki szeretné próbálni. Én úgy gondoltam, hogy hétvégén, amikor amúgy van idő tovább aludni és lustálkodni. Szóval nem munka előtt, hajnalban kelésnél, mert akkor én is borzasztó nyűgös vagyok, ez tény. ;)
2011. máj. 18. 01:33
 14/15 Klayura ***** válasza:

jaj én imádom:)

amikor arra ébredek hogy a kemény péniszét a popsimhoz nyomja és elkezdi puszilgatni a nyakam...jaaaj:)

meg tudok tőle őrűlni :D IMÁDOM:P

2011. máj. 22. 04:58
 15/15 Klayura ***** válasza:

jaj bocsi nem irtam kort,nemet:)

18/lány

2011. máj. 22. 05:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!