Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » T@i h@ogy fogadnát@ok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T@i h@ogy fogadnát@ok egy szexébresztőt?

Figyelt kérdés

Ha pl mikor felébredtetek és látjátok, h a másiknak merevedése van, de még alszik...

Vagy akár fordított helyzetben, ha a férfi keltené a nőt...

Vagy, ha titeket keltenétek így, hogy fogadnátok?

Kor és nemet is, létszíves.

2011. máj. 16. 23:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
hát ha egy férfi melletem alszik akkor azt hiszem elég komorlennék és hazafutnék a légpuskámért.... De nem igazán értem hogy mit jelent hogy hogy fogadnám ... valószínüleg lelőném a csávó ha lány lenne akkor már kellemesebb módonxD
2011. máj. 17. 00:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Úgy értettem mindenki az ellenkező nemmel... (ha ahhoz vonzódik)
2011. máj. 17. 00:07
 3/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretném átélni egyszer, hogy egy nő orális kényeztetésére ébredek. Már egy csomó ilyenről szóló beszámolót olvastam ezen az oldalon, és nagyon kíváncsi vagyok, milyen érzés lehet.
2011. máj. 17. 00:12
 4/15 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki (persze ha lány lenne).

23/F

2011. máj. 17. 00:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Jaj, 25/F voltam, lemaradt, bocsi. ;)
2011. máj. 17. 00:13
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem tudok reggel elmenni.. Ja, ált pisilni szoktam felkelés után nemsokkal...

23F

2011. máj. 17. 00:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is vágytam rá. Egyszer a barátnőm így keltett és majdnem leütöttem, hogy hagyjon aludni. Nem azért mert paraszt vagyok, hanem mert félálomba mindig agresszív vagyok :D. Nem jött be annyira, mint gondoltam
2011. máj. 17. 07:18
 8/15 anonim ***** válasza:
buli után hazajöttünk barátommal, másnap volt a szülinapja gondoltam meglepem egy reggeli szeretkezéssel ... győzött a másnaposság olyan morcos volt hogy megmondta ne baszogassan :D azóta nem is próbálkozok vele 18/L
2011. máj. 17. 09:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Többször előfordult már hogy arra keltem hogy a barátom hozzámbújik (többnyire hátulról) és éreztem hogy nagyon kíván. Ezek mindig jó reggelek, ettől mindig beindulok és így indítani egy napot a legjobb szerintem.

Olyan is volt már egyszer hogy véletlenül előbb keltem fel és én kívántam meg nagyon, el is értem igen hamar hogy felébredjen és rájöjjön mit szeretnék :) Na az is jól sikerült.

20/L

2011. máj. 17. 10:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó tökéletesen leírta a nálunk történteket.

22L

2011. máj. 17. 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!