Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a szerepcseréről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szerepcseréről?

Figyelt kérdés
Remélem értitek:)
2011. máj. 16. 23:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hogy a csaj dug meg egy felcsatolható dákóval??Hát engem ez nem igazán vonz...:D
2011. máj. 16. 23:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szívesen elmosogatok ebéd után, ha az asszony addig felszereli a polcot a falra. :P
2011. máj. 16. 23:57
 3/18 A kérdező kommentje:

Kedves második ...

Hát én majd behaltam :D

mostmár jó estém lesz:D de arra gondoltam amit az első írt:D de nem feltétlenül dug .. :D pl ujjaz ... na mindegy szerintem értitek. Amugy én nem igazán tudom felfogni de az a férfi az nem meleg aki engedi?

2011. máj. 17. 00:00
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ettől még nem meleg valaki,csak kicsit másra vágyik,van akinek ez jön be.De én biztos nem mennék bele...:D
2011. máj. 17. 00:02
 5/18 anonim ***** válasza:

Mindig ez a "az (nem) meleg, aki...?"-téma... nem unjátok?

Aki tényleg meleg, az vagy tudja magáról és elfogadja, vagy nem, kész, mit számít?

Ettől teljesen független az, hogy valakinek melyik testtájékai érzékenyebbek.

Engem spec. cseppet sem vonz a dolog, de valahogy rohadtul nem tud zavarni, ha másokat meg igen. Amíg engem békén hagynak vele, csinálják, ami nekik jólesik. Akár melegek, akár heterók. Mit számít?

2011. máj. 17. 00:09
 6/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk az milyen lenne ha találkozol egy lánnyal aki nagyon kedves meg minden és kiderül hogy kicsit szadó mazó és ha már leszíjazott akkor mondhatnád hogy nem egyezel bele:D Én má nem merek randizni
2011. máj. 17. 00:10
 7/18 A kérdező kommentje:
igazad van engem se zavar de azért kiváncsi voltam a véleményre :)
2011. máj. 17. 00:11
 8/18 anonim ***** válasza:
Hát, az első randi után nyilván nem fogom engedni, hogy leszíjazzon. Ha meg én nem hagyom, akkor ő erőszakkal nem lesz képes rá. Szóval ezt a problémát nem teljesen értem. :D
2011. máj. 17. 00:17
 9/18 A kérdező kommentje:
nefélj nemminden esetbe vagy erősebb:D De gondolj bele:D
2011. máj. 17. 00:18
 10/18 anonim ***** válasza:
Én benne lennék, mivel egy férfi számára ez elég megalázó, én meg gerjedek az alázásokra
2011. máj. 17. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!