Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiú-lány barátság, az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátság, az egyik előbb-utóbb többet akar. De lehet is belőle több?

Figyelt kérdés
Röviden vázolom a szitut. 21 éves fiú vagyok. Van egy lány akivel nagyon nagyon régóta jóban vagyunk és szörnyen megfogott, így még soha nem voltam oda senkiért. Bármikor belemennék egy kapcsolatba vele és bármit megtennék érte. Ő azonban nem igazán mutatta egyértelmű jelét arra, hogy vonzódna hozzám, inkább mindig csak nekem sírta el szeretethiányát és minden lelki-szerelmi bánatát. Egyre csak egyre közelebb kerültünk egymáshoz az utóbbi időben főleg. Oda jutottam hogy nem bírom tovább ezt az állapotot és a héten tálalok neki, hogy én mindenképpen meg szeretném próbálni vele és hogy szörnyen vonzódom hozzá. Az hogy mi lesz belőle még nem tudom, de sejteni sejtem hogy szopóágon vagyok. Hasonló élmények, tapasztalatok? Voltatok hasonló helyzetben és ha igen hogy sült el? Van remény? Nekem egyszer korábban már alakult ki így egy kapcsolatom, ami életem első igaz szerelme is volt, úgyhogy nagyon hiszek benne, hogy most is sikerülhet.
2011. máj. 16. 22:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Szopóágon.:DPiríts rá,dugd le a nyelved a torkán.22/F
2011. máj. 16. 22:50
 2/36 A kérdező kommentje:

Annyit még talán idepattintok plusz infónak, hogy a lány bevallotta, hogy én vagyok az egyetlen fiú, akivel mindent meg tud beszélni, akivel megérteti magát és akit megért, akivel hasonló a gondolkodása. Azt is mondta hogy mi igazi sorstársak-lelki társak vagyunk. Nem tudom ez jót jelent e vagy rosszat a helyzetemben. Lehet pont emiatt jönne össze velem hogy végre valaki...de lehet pont emiatt nem jönne össze velem mert fél hogy akkor meg elveszít. Női logikát követve utóbbira szavaznék...

Szerintetek?

2011. máj. 16. 22:54
 3/36 tsz-tag ***** válasza:
100%
"szopóágon" ezt felírtam, nagyon nagy xD figyelj az én tapasztalataim...21 leszek, van barátnőm már olyan amilyen....(komplett hülye) sok lány barátom volt és ugyan ilyen helyzetbe voltam mint te...tudod a lány megkeres a problémáival te szépen osztod a tanácsod és mikor megvígasztaltad ottmaradtál te és a takonnyal,könnyel borított pólódban.Nekem már több lány is nagyon megtetszett és elkezdtem többet érezni...a vége mindig "szopóágon" ragadtam.aztán leszoktam a nők pátyolgatásáról mert ugye én lennék a rendes srác aki a legjobb barát de mindig ott van a helyi retros istencsászár b.zigyerek akinek elég eggyet fingania és máris ölében a kiszemelt csaj....naszóval, ne bánkódj majd ha tényleg szopóágra kerülsz.de azért sok sikert kivánok
2011. máj. 16. 22:55
 4/36 tsz-tag ***** válasza:
100%
na a monológom elküldve látom a hozzászólásod...pont ugyanez volt szórol szóra....tudod, a nők egy ilyen csodálatos barátságot nem dobnak el semmiért...engem ugyanilyen okok miatt pattintottak le állandóan.lehet hülyének néznek itt egy páran de vagy 5 csajjal voltam ilyen viszonyba és mindig kopp lett...de hát mit tegyen az ember, honnan válogasson ha nem az ismerősei közül :D amugy utána már nem olyan a nagy barátság szerintem mint előtte...
2011. máj. 16. 22:58
 5/36 A kérdező kommentje:

tsz-tag

Nagyon egy csizmában járunk. De nagyon szaros ennek a csizmának a talpa... Én is mindig így próbáltam becsajozni. Illetve nem próbáltam, hanem a nagy szlogennek "majd jön magától, amikor nem számítasz rá" így tettem eleget. Valahogy nekem nem megy ez a "buliban odamegyek táncolni a prédához majd smárolunk és összeszedem a csajt a semmiből" téma. Nem az én világom, én mindig így próbálkoztam hogy egy társaságban sodródtam a bizonyos lánnyal valami közös ismerősön keresztül, felkeltette az érdeklődésemet, közel kerültünk egymáshoz és végül jött kopp. Nekem ez még csak a 4. eset lesz hogy elkezdek többet érezni, de jobb az arányom, mert nekem egyszer be is jött...

2011. máj. 16. 23:10
 6/36 A kérdező kommentje:

@tsz-tag

Még egy kérdés! Mennyire próbálkoztál intenzíven ezeknél a csajoknál mikor kitálaltál az érzelmeidről? Hogy közölted velük? Mármint elkeseredve, tragédiaként, hogy baj van... vagy pozitívan próbáltad lefesteni előtte a helyzetet, hogy több is kialakult benned?

2011. máj. 16. 23:17
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Üdv, én pont pár hónapja voltam ugyanebben a helyzetben mint te, nagy vonalakban elmesélem, hátha valami tapasztalatot vagy hasznot tudsz belőle húzni:

- Több éve ismertük egymást a lánnyal, mindent megbeszéltünk, mindig mindenben nekem mondta el a gondjait/örömét, szóval mindent. Kerülgettük is egymást, mivel én egyszer sem nyilvánítottam ki, hogy többet akarnék, és egy ideig nem is akartam. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy kellene nekem, hiszen évek óta ismerem, elvagyunk, és én még észre se vettem őt úgy mint nő...Ki is tálaltam neki, ahogy kell. Eleinte nem is utasított el durván, kb. abban maradtunk hogy ugorjunk neki és kész. De ez rosszabb volt az elutasításnál, mert az elején már láttam, hogy nála ez csak olyan nyögvenyelős. Teljesen megváltozott, és az addigi kedves lányból egyre többször jött elő a "szörnyeteg". Nekiállt bunkózni de durván. Pár hétnél tovább nem is tartott. Végül úgy lett vége (el sem nagyon kezdődött), hogy inkább hagyjuk abba. Jöttek az okok, többnyire hülyeségek, terelő kamuszövegek. De kimondatlanul ott volt, hogy egyszerűen NEM TUD rám másként tekinteni, mint barátként. Persze a terelődumáknak a fele sem volt igaz. Rá egy hétre már a város egyik legnagyobb tipikus paraszt rosszfiújával randizott.

Akkor jöttem rá sok mindenre: ha egy nő megbeszéli veled minden dolgát, az nagyon rossz! Ne legyél neki a legjobb barátja, arra legyenek neki mások, de ne légy a lelki szemetese, mert soha az életben nem fog rád partnerként tekinteni! Ne legyél vele teljesen őszinte mindig! Ha többet is érzel iránta, ne nyilvánítsd ki, vagy csak nagyon visszafogottan, és ne az egészet! De már eleve az rossz, ha neked sírja el a gondjait. Az azt jelenti, hogy kb. arra vagy csak jó. Én is azt hittem, hogy nem így van, de a legutóbbi csúnya koppanás után rájöttem, hogy de, igenis így van. Nincs kivétel. Minden nőt az érzelmei vezetnek, és nem a józan esze. Józan ésszel logikusan te lennél neki a legjobb választás. Csakhogy a nőket nem az eszük vezérli, hanem az érzelmeik. És pont az érzelmek miatt soha nem fog téged választani. Nincs kivétel. Nincs az, hogy "de ő más". Nem más egyik sem.

Remélem nem így alakul az esetedben, csak számolj ezzel az eshetőséggel is.

2011. máj. 16. 23:29
 8/36 tsz-tag ***** válasza:
hát figyelj, ez a korszakom olyan 13 tól 16 éves koromig zajlott....egyszerüen megmondtam neki hogy figyelj, nagyon tetszel és nemtudom hogy lehetne e több köztünk.a végén kopp volt de nem voltam nagyon földhöz verve mert akkoriba pl minden héten elmentem haverommal egerbe discóba( mellette laktam) és ott is próbálkoztam a közeltáncolom magamat hozzá aztán kiderül mi lesz...ez is ment vagy 2 évig és végül semmi sem lett...aztán lehet meglepődsz de leszartam az egészet....igaz volt 1 barátnőm 16 évesen de hát az eléggé cifra volt...közösen nyaraltunk és ilyen sms az elküldöttbe hogy nagyon hiányzol meg szeretlek és az eggyik legjobb barátja.na vége lett sokáig örlődtem és végül vártam...hisz nem kell keresni jön magától.ott voltam lassan 19 évesen teljesen szüzen és végül jött a nagy "ő" ennek több mint 2 éve és együttvagyunk szarfos minden vele...de rájöttem hogy hiába vagyok rendes meg minden ha egyszerüen manapság ezt senki sem becsüli...szóval jah.ez az én történetem:D
2011. máj. 16. 23:33
 9/36 tsz-tag ***** válasza:
na amit irt a srác következtetéseket azt konstatlálom...teljes mértékben igaza van.remélem azért segítünk kicsit tisztán látni:)
2011. máj. 16. 23:36
 10/36 anonim ***** válasza:
én pont egy ilyen kapcsolatba csöppentem bele szintén, 15 évesen, és az a legrosszabb, ha kitálalok a lánynak akkor még min. 3 éven keresztül leszünk kénytelenek beszélgetni, vagy csak meg-megtörni a kínos csendet...:S
2011. máj. 16. 23:52
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!