Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Cikis szextörténetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikis szextörténetek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 18:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nagyon adja! :D :D Amúgy nekem csak 1 cikis helyzet volt.Mégpedig akkor amikor mostani barátnőmmel csináltuk suli mosdójában ballagáskor.Nem lett volna gáz,ha nem ment volna tönkre a hangosítás.Nem volt hangja a műsornak,helyette csak hangos nyögéseket lehetett hallani a wc-ből(pont a ballagó pódium mögött van közvetlenül -.-).Csak kicsit volt ciki :D :D Igazgató elindult az ajtóhoz,be akart jönni,de szerintem rájött,hogy inkább nem kéne,úgyhogy csak bekiabált,hogy azonnal hagyjuk abba,mert kihallatszik a ballagásra!Azóta nem néztem az igazgatónk szemébe! :D
2011. máj. 16. 19:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik, a lányokat gyakrabban éri sérülés szex közben. :D
2011. máj. 16. 20:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, mert szerintem mi gátlásosabbak vagyunk és emiatt akarunk mindent tökéletesen,ami általában rosszul sül el :D
2011. máj. 16. 20:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem éppen ciki, inkább vicces sztori:

A barátommal kipróbáltuk milyen a zuhany alatt szexelni... Hát elég heves volt, én meg nagyon extrém pozitúrákat kellett felvegyek. Lényeg, hogy másnapra 5 kék folt lett a combomon, egy területen... A családom meg kérdezgette, hogy ezt meg hogy szedhettem össze.. :D

2011. máj. 16. 20:37
 15/18 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Ilyen velem is előfordult!

Csak engem a párom a falnak "támasztott" , úgy hogy átkaroltam a lábaimmal. Másnapra a gerincem mentén ki volt sebesedve a bőr, úgy ledörzsöltük. Természetesen nyáron volt és lengébb ruhákban látszott a derekamon. Tőlem is kérdezgették, hogy mi történt. :)

2011. máj. 16. 20:43
 16/18 anonim ***** válasza:
XD
2011. máj. 16. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem szex közben beszorult a fejem az ágy és a fal közé... annyira kellett nevetnem, hogy nem bírtam felkelni :D

(21/L)

2011. máj. 17. 02:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Városi legenda: Egy srác vitte a barátnőjét az autójával, mikor elkezdett esni az eső. Elkezdett bepárásodni belülről az ablak, és az ablakon feltűnt egy pár idegen lábnyom:-) Egy kis körültekintés után észrevette a lány, hogy a tetőkárpit is piszkos volt. Háát igen, a fiú az autóban rendezett le egy lányt.
2011. máj. 17. 12:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!