Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikis szextörténetek?
Hoppá nem jó kategóriába raktam ki a kérdést :-)
De amelyik fiatal akarja elolvassa a szexuális tartalmak közt is nem?!
21/n
:D Látom megihletett az előző kérdés!
Bemásolom akkor ide is:
Éppen a párommal szeretkeztünk, amikor le akartam gurulni róla, de keskenynek bizonyult az ágy és akkorát puffantam a földön, hogy a párom nem tudta először, hogy megnézze, eltört-e valamim vagy röhögjön. Szerencsére nem volt magas az ágy és nem estem olyan nagyot. :D Azóta is szoktuk emlegetni és jókat mosolygunk rajta.
Most rossz helyre raktam vagy már átrakták ?
mindegy:-)
Tudom, de itt hivatalosan nem olvashatja :D Ez a felnőttek kategóriája:D
Egyszer elég nagyot estem az ágyról szex közben, mert rugós a franciaágy, én pedig úgy huppantam, hogy visszapattantam és a földön kötöttem ki :D
A szerelmemmel a kádban csináltuk, felállt és felvett az ölébe, a lábammal körbefontam a derekát. Tekintve, hogy kádban álltunk, elég csúszós volt a talaj. Egy két lökés után úgy ahogy voltunk kiestünk a kádból. Az első pillanatban megijedtünk, de utána olyan jót nevettünk, hogy képtelenek voltunk felkelni a földről! XD
Még most is nevetek, ahogy így rá gondolok...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!