Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Cikis szextörténetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikis szextörténetek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 18:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
Van pár,de inkább akkor írnám le,ha a kérdést átrakják oda, ahol nem olvassák fiatalok.
2011. máj. 16. 18:16
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Kocsiban ment a téma pár napja,lefékezett mellettünk a rendőrautó..
2011. máj. 16. 18:18
 3/18 A kérdező kommentje:

Hoppá nem jó kategóriába raktam ki a kérdést :-)

De amelyik fiatal akarja elolvassa a szexuális tartalmak közt is nem?!

21/n

2011. máj. 16. 18:21
 4/18 Tinker Bell ***** válasza:
100%

:D Látom megihletett az előző kérdés!

Bemásolom akkor ide is:

Éppen a párommal szeretkeztünk, amikor le akartam gurulni róla, de keskenynek bizonyult az ágy és akkorát puffantam a földön, hogy a párom nem tudta először, hogy megnézze, eltört-e valamim vagy röhögjön. Szerencsére nem volt magas az ágy és nem estem olyan nagyot. :D Azóta is szoktuk emlegetni és jókat mosolygunk rajta.

5/18 A kérdező kommentje:

Most rossz helyre raktam vagy már átrakták ?

mindegy:-)

6/18 anonim ***** válasza:

Tudom, de itt hivatalosan nem olvashatja :D Ez a felnőttek kategóriája:D

Egyszer elég nagyot estem az ágyról szex közben, mert rugós a franciaágy, én pedig úgy huppantam, hogy visszapattantam és a földön kötöttem ki :D

2011. máj. 16. 18:22
 7/18 anonim válasza:
100%

A szerelmemmel a kádban csináltuk, felállt és felvett az ölébe, a lábammal körbefontam a derekát. Tekintve, hogy kádban álltunk, elég csúszós volt a talaj. Egy két lökés után úgy ahogy voltunk kiestünk a kádból. Az első pillanatban megijedtünk, de utána olyan jót nevettünk, hogy képtelenek voltunk felkelni a földről! XD

Még most is nevetek, ahogy így rá gondolok...

2011. máj. 16. 18:25
 8/18 A kérdező kommentje:
ójaj ez a kádas sztori eléggé fájós lehetett,de én is jót röhögtem:-)
2011. máj. 16. 18:27
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
egy házibuliban lementünk a barátommal a pincébe, tök sötét volt...bepucsítottam neki, és amikor elkezdett hátulról "lökdösni" bevertem a fejem a falba... ott röhögtünk xD
2011. máj. 16. 18:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szexeltünk a barátommal és begörcsölt a combom.. persze ez nem kellemes és fájdalmas is:D hát kiabáltam hogy "segíts mert nagyon fáj" náluk voltunk apukája orvos és az erkély ajtón befutott hogy segítsen.. :D kicsit ciki volt ..... :D
2011. máj. 16. 18:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!