Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anál szex, mik a tapasztalatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál szex, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
barátom nagyon szeretné kipróbálni már elég rég óta együtt vagyunk az ilyenhez, de nem tudom valahogy én félek tőle egy picit.Nektek milyen tapasztalatok vannak?Mennyire fáj vagy milyen?
2011. máj. 16. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Mert a pasik kipróbálják mielőtt annyira a csaj fenekét akarják bevenni, az meg nem szeretné?"

Egyébként meg vannak oylan srácok akik élvezik ha ujjazzák őket sőt olyanok is vannak akik élvezik ha megdugják őket a csajuk... de ugye szerinted ez is beteg dolog?! Akkor az is baj, ha szeretné, meg az is ha nem, hogy is van ez?! Tipikus női logika...

2011. máj. 16. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:

21:10

Az egy dolog, hogy te nem szeretnéd kipróbálni se. Azonban a lényeg itt most nem ez. A kérdés így szólt: "Nektek milyen tapasztalatok vannak?Mennyire fáj vagy milyen?" Ezekből te melyik részre tudsz válaszolni?

2011. máj. 16. 21:25
 13/14 A kérdező kommentje:
igen, én tapasztalatokat kértem :) szeretném tudni hogy milyen csak nem tudom még majd adja a helyzet magától sokat beszéltük mostanába h ki kéne probálni..majd kiderül :)
2011. máj. 16. 21:33
 14/14 Klayura ***** válasza:

tud az jó lenni:)

én régebben undorodtam tőle...de mióta a párommal kipróbáltuk és análisan elélveztem azóta megszerettem...kellő mértékű izgatás kérdése az egész:)

2011. máj. 22. 05:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!