Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anál szex, mik a tapasztalatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál szex, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
barátom nagyon szeretné kipróbálni már elég rég óta együtt vagyunk az ilyenhez, de nem tudom valahogy én félek tőle egy picit.Nektek milyen tapasztalatok vannak?Mennyire fáj vagy milyen?
2011. máj. 16. 17:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem fáj, ha a pasi óvatos, és elég síkosítót használtok. Annyi a lényege, hogy óvatosan kell elkezdeni, és amikor érzed, hogy ellazult az izmod, akkor már mehet rendesen. Szerintem fantasztikus érzés, és az anális orgazmus szerintem még jobb is mint a rendes. L/19
2011. máj. 16. 17:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek jó érzés van akinek fáj,így tehát van akinek bejön van aki undorodik tőle,én az utolsóba tartozom :-)

Mi kipróbáltuk nekem nem jött be de a pasimnak igen,de én nekem fáj így nem erőlteti nálunk nincs anál szex.Próbáljátok ki,aztán nem kell csinálni többet ha nem jó,de egy próbát megér,csak sok sok síkosítóval és finoman.

21/N

2011. máj. 16. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Szia nincs miért félni tőle :D Ha jól csinálják egyáltalán nem fáj, jó fura érzés de nem fáj :D Annyi a lényeg h előtte fel kell izgatnia téged h totál el tudj lazulni, tágítania egy darabig, SOK síkosító aztán szépen lassan tegye be. Reflexből tuti össze fogod húzni magad 1x-2x de akkor álljon meg, és ne nyomja tovább, amíg nem érzi, hogy újra el tudtál lazulni. Huhh sztem nagyon jó érzés csak meg kell szokni :D

18/F

2011. máj. 16. 17:58
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Anális orgazmus LOL
2011. máj. 16. 17:58
 5/14 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. máj. 16. 17:59
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

Egyáltalán nem fáj sőt élvezhető is D

ha meg szereted akkor ezt nem is kell kérdezned sok sokert!!:_)

2011. máj. 16. 18:20
 7/14 anonim ***** válasza:
59%
Ha félsz tőle, és nem vágysz rá, akkor nem fog menni, ha nem kívánod ellazulni sem tudsz kellőképpen. Nálam nincs az az isten, ami erre rávenne, de szerintem te is csak akkor próbáld ki, ha magad is kíváncsi vagy, vágysz rá, csak a barátod miatt nem kell. Ajánld fel, te is feld*gsz valamit a seggébe!
2011. máj. 16. 18:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy látok néha ilyen véleményt is, mint amit 17:53 ír. Mármint aki azután jelenti ki, hogy neki nem tetszik, miután legalább egyszer kipróbálta, és másokat is erre biztat. Ez így teljesen rendben van, az viszont idegesít, ha valaki úgy fújol meg próbálja osztani az észt róla, hogy fogalma sincs, valójában milyen érzés.
2011. máj. 16. 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:
21:02 mondjuk tényleg jobb ez amit a nemtomhanyas írt de az az igazság h ha fájt neki, akkor nem jól csinálták :P És ez alapján írta le a dolgot...
2011. máj. 16. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Mert a pasik kipróbálják mielőtt annyira a csaj fenekét akarják bevenni, az meg nem szeretné?

Egyébként meg sok olyan dolog van, amit soha az életbe nem akarok kipróbálni, anélkül is tudom, hogy nekem nem tetszene, ennyi.

2011. máj. 16. 21:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!