Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi volt a legfurcsább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi volt a legfurcsább dolog, amit egy nő csinált veletek az ágyban? A legidiótább beszólások, reakciók mik voltak a gyengébbik nem részéről?

Figyelt kérdés
eddig olyat hallottam, aki aktus közben folyamatosan sírt, végig meg se mozdult, csak hangosan sírt, és kiabált, pedig már régen nem volt szűz kislány...
2011. máj. 16. 15:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a pasim haját szoktam tépni.. ;)
2011. máj. 18. 17:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekünk a legemlékezetesebb például az volt mikor nagyban lovagoltam a pasimon, közben ment a tévében a csillag születik vagy ilyesmi műsor, és egy táncos gyerek csoport következhetett, mert hirtelen elkezdődött ez a szám hogy:

"Itt van a gumimaci, a neve gumi gami" xD

Aki ismeri a dalt, tudja hogy már a hang, a szöveg meg minden vicces, és hogy pont arra a ritmusra kezdjék nyomni ahogy ugrálok a srácon...

Röhögőgörcs mindkettőnk részéről. :D

Persze mikor kinevettük magunkat folytattuk a szexet. Lekapcsolt tévé mellett. :D

2011. máj. 18. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!