Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi volt a legfurcsább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi volt a legfurcsább dolog, amit egy nő csinált veletek az ágyban? A legidiótább beszólások, reakciók mik voltak a gyengébbik nem részéről?

Figyelt kérdés
eddig olyat hallottam, aki aktus közben folyamatosan sírt, végig meg se mozdult, csak hangosan sírt, és kiabált, pedig már régen nem volt szűz kislány...
2011. máj. 16. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nekem egyszer bekente a mellemet valami mentolos géllel. Igaz még csak öt-hat éves lehettem, egyébként az anyukámról van szó.
2011. máj. 16. 15:28
 2/12 A kérdező kommentje:
tisztázzuk, nem anyukákról van szó, felnőttként ,szex közben egy nővel, aki nem tesó-nagyi-anyu
2011. máj. 16. 15:34
 3/12 anonim válasza:
100%

engem leoltott egy csaj részegen hogy mekkora van nekem

pedig 16cm:S eddig mindenhol azt olvastam h ne izéljak a méretem miatt de most megint elkezdett lemenni az önbecsülésem

Faszom!

2011. máj. 16. 15:35
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Én egyszer felkeveredtem egy békés háziasszonyhoz, aki felqrt az asztalra és miközben verte a répám kinyalta a fenekem. Hát nem volt rossz, de azért erre nem számitottam, csak lestem mi zajlik.

Isten bizony nem kamu. A perverzek köztünk élnek!:-)

2011. máj. 16. 15:43
 5/12 anonim válasza:

öcsém!!

nem mondod h kinyalta a seged?

bleeee

na ez már durva legalább volt a wc-n előtte nagy dolog?

bocs ha meg bántottalak de ezt nem hagyhattam ki

2011. máj. 16. 15:45
 6/12 anonim ***** válasza:

"bocs ha meg bántottalak de ezt nem hagyhattam ki"

Engem? Nem én 'követtem el" és csak a gyanútlan áldozat voltam:-) Teljesn normális, átlagos háziasszonynak nézett ki elötte, sok mindenre számítottam de erre nem:P

2011. máj. 16. 15:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát nem csodálom hogy erre nem számítottál! :D
2011. máj. 16. 16:57
 8/12 anonim ***** válasza:
o_O Jézusom. Ez télleg megtörtént veled???
2011. máj. 16. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
++
2011. máj. 16. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a volt barátnőm szex közben elkezdett folytogatni,de elég keményen nadrág szíjjal!:)Hogy honnan vette elő nem tudom,szerintem oda volt készitve,plussz közben ahogy előlről csináltok beakarta dugni a seglyukamba az ujját amit persze nem hagytam!

Ez igaz sztori nem kamuzok!Kicsit nimfó a leányzó!Napi 5 szex nem volt neki elég,plussz még jöttek ezek a perverz dolgai

2011. máj. 18. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!