Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha annyi közteren...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha annyi közteren van meztelen női és férfi szobor is a művészetet hirdetve, hogy lehet az hogy egyik férfit sem ábrázolják álló fütyivel?

Figyelt kérdés
Pl a Dávid szobor állítolag tökéletes. Szerintem merev hímvesszővel kellet volna ábrázolni, hiszen egy férfi tökéletességéhez hozzá tartozik a potencia. Még arra lennék kiváncsi, hogy a lányok mit tennének egy ilyen szoborral? Vajon csinálnának huncutt fotókat?
2011. máj. 16. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
egy álló pénisz már túl szexuális lenne nem gondolod? míg egy nyugalmi helyzetben levőben nincs semmi extra, az csak egy meztelen férfi test.
2011. máj. 16. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:

David szobráról Michelangelval kelett volna beszélj;)

Szerintem ha állna a fallosz az nem lenne már tökéletes ugyanis mindenkinek más ami tökéletes minden korban már a férfiak potenciálja.Gondolj csak bele abba ,hogy mi történne akkor ,ha kicsire vagy éppen nagyra készíti el a mester?Akkor megtörné a tökéletességet így pedig mindenki elképzeli ,hogy mekkora is a tökéletes..

Szerintem te sem szívesen vinnéd a gyereket ahol olyan szobrok állnának amiknek áll a fallosz.A gyerek megkérdezné ,hogy miért olyan nagy miért így néz ki mire való..Ezzel szemben most neki is van olyan és mondhatni természetes a férfi szobrokon az ernyedt hímtag.

2011. máj. 16. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezeket a testeket nem akcióban ábrázolják. A szobrok az emberi test szépségét és nem funkcióit mutatják.
2011. máj. 16. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:
"...hiszen egy férfi tökéletességéhez hozzá tartozik a potencia." Hm. Neked attól áll fel, ha órákig modellt kell állnod egy készülő szoborhoz? Nem vagyunk egyformák. A Dávid szobor jó. Vannak szobrok, amik szexuális aktust ábrázolnak. Főleg ázsiai-indiai fali domborművekből van sok ilyen. Ott fel is áll a szerszám, hiszen azt ábrázolták. Megnyugodhatsz. A kérdés, amit feszegetsz, meg van oldva. Több ezer éve. :D
2011. máj. 16. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem tennék egy ilyen szoborral.Se huncut fotót,semmit.Számomra nem viccesek a pózolj szoborral képek,amin szánalmas tinikislányok pucsítanak Ady szobra előtt,pedig azt sem tudják,mit jelent ez a mozdulat,vagy kit is ábrázol az adott szobor.Ha egy ismeretlen férfi lenne ott álló szerszámmal,akkor se fotózgatnám ott magam.Szerintem ebből már rég kinőttem.
2011. máj. 16. 13:48
 6/6 anonim válasza:
Milyen igazad van XDXDXD esetleg még ragassz rá egy műbrokit
2011. dec. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!