Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex, vagy annál több?
Figyelt kérdés
18éves lány vagyok.A legjobb barátnőmmel mióta ismerjük egymást, azóta ez a dolog megvan köztünk. (5éve) szooval..a dolog egy hülyéskedésből fakadó smárolással kezdődött és mivel mindketten tudjuk egymásról,hogy jocsaj,ezért nem is fejeződött be.Több alkalom volt még utána,hogy csókolóztunk.mindketten érzünk egymásfelé valami féle vonzalmat. ami miatt izgatjuk egymás fantáziáját,de sosem jelentettük ki,hogy akkor mi most azok vagyunk. Nekem több heteró kapcsolatom volt már és jelenleg is tart egy.2 éve vagyok együtt a sráccal,minden oké köztünk.előtte is 1 éves kapcsolatom volt,ahol ráadásul szerelmes voltam a fiuba,de a végén hatalmasat csalódtam:S neki jelenleg nincs barátja,de eszeveszetten keresi a megfelelő srácot,aztán a végén mindíg rájön,hogy nem találja,vagy épp azt hiszi,hogy szereti,de rájön,hogy mégsem. A fura az,hogy ez időők alatt végig a barátnőm jár a fejembe a legtöbbet. hiányzik,szeretnék a közelébe lenni.. sokkal jobb kedvem van,ha tudom,hogy találkozok vele.. sokszor képes vagyok a barátommal miatta össze veszni.. Egyszer piáltunk,és kicsit tovább mentünk a smárolásnál..de mindkettőnknek írtóra jó volt..azóta is emlegetjük és teszünk egymásnak célzóó megjegyzéseket,vagy épp arról beszélünk,hogy ez mi,amit mi csinálunk. a barátság teljesen jól müködik kettőnk között..bízunk egymásban..csak kettönk között beszélünk meg nagyon sok dolgot és tüzön vizet át össze tartunk,bármi van.. az utóbbi időőben kezdek kicsit megőőrülni.. ugyérzem amit én érzek a barátnőm iránt,ez már nem csak szimpla barátság és ez a kapcsolatomra fog menni,amit nem szeretnék,de egyszerüen nem tutom kiverni a fejemből..:( huuh.. ennél rövidebben nem tudtam felvázolni a helyzetet sajnos..tehát most akkor ilyenkor miis van??:O:O2011. máj. 16. 11:02
11/13 anonim válasza:
Bocsika de akkor magad sem tudod mit akarsz!! Vagy csak hagyod magad befolyásolni a barátnődnek. Egyszer érzel iránta valamit egyszer nem?? ""ugyérzem amit én érzek a barátnőm iránt,ez már nem csak szimpla barátság és ez a kapcsolatomra fog menni"""erre gondolok,mert akkor most ütöd egyik szavad a másikkal!!Az ilyen barátnő csak bajnak van hidd el tapasztalatból mondom!! A lányommal is kb.ilyen történt csak annak az lett a vége hogy a barátnő és a barát is dobta!!!!!
12/13 A kérdező kommentje:
Nem nem befolyásol senkisem.a barátnőm ugyanugy "szórakozásképp" fogta fel az egészet,mint én. semmi alapja nincs.nem isvolt. az első kapcsolatomban szerelmes voltam. dee naagyon.sosem leszek szerelmes mégegyszer annyira. akkor az összes barátomat fére tettem.még a barátnőmmel sem foglalkoztam. a végén amikor meg szükség lett volna rájuk, kb 1 ember nem volt melettem. na mégegyszer nem hagyom,hogy ez megtörténjen.a mostani kapcsolat más.nemvagyok szerelmes,+néha boldog sem,mert jönnek hullámvölgyek.valószínüleg ez a dolog visz bele abba,hogy valami kibúvót keressek a kapcsolatból.kicsit össze zavar és ezért túloztam el a fentieket.dee a barátaim fontosabbak. ha ezt a barátom megtudná, akkor egybőől tudnám,KITŐL ered az egész;)
2011. máj. 18. 09:38
13/13 A kérdező kommentje:
Azóta 30 éves lettem és ez a fiú volt az utolso férfi az életemben, akiről itt írtam :)tehát most megválaszolom egyértelműen a sajat kérdésem: 200% leszbikus vagyok és boldog :)
Jol éreztem annó, hogy nem tartozom az átlaghoz :)
2023. máj. 2. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!