Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Laza/szex kapcsolat? Vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laza/szex kapcsolat? Vélemény?

Figyelt kérdés

17 évesen ilyesmi kapcsolat szerintetek?

ha nem kifejezetten csak szex szval néha eljárkálni meg ilyesmi

amúgy lány vagyok kíváncsi vagyok a véleményekre kort és nemet is írjatok köszi:)

2011. máj. 15. 22:09
1 2 3
 11/21 Horkýže Slíže ***** válasza:
56%
Szerintem semmi rossz nincsen benne.Minek kellene evekig sex nelkul elni ha nem akarom lekotni magamat.Probald ki hogy milyen semmit nem veszthetsz vele...nekem tetszett hogy semmi kotottseg nincsen de nem hetenkent meg honaponkent valtogattam a partnereket....az mar tulzas lenne:-D
2011. máj. 16. 07:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én történetesen ebben a cipőben járok. (19/F)

Laza kapcsolat egy barátnővel (nem járunk) elmegyünk ide-oda, kajálunk,mozizunk és ha egymáshoz felmegyünk megtörténik az aktus.

Nem szeretkezés, mert érzelmek nélküli de hatalmas párnajrleneteket csapunk mindkettőnk örömére. Nem is beszélünk erről senkinek, szüksége van az embernek a szexuális életre. Vannak akik azt írják itt az oldalon, hogy ez megmérgezi a kapcsolatot, nálunk nem. Nagyon fontos, hogy nézd meg és ismerd a partnert, ne használjon ki, rád az igényeidre is figyeljen, és diszkréten kezelje a dolgokat.

Bárki aki mást mond ellenkezik a természet törvényével, egy csaj ugyanúgy (ha nem jobban) kívánja a szexet, mint mi srácok.

A lelkizést (szerelem nélkül nem megy) csak egy elcsépelt duma.

Érezd jól magad! Inkább bánd meg később azt, hogy megtetted mint azt, hogy nem tetted meg.

Persze ismétlem ez nagyban függ tőled és a partnertől.

Nem leszel semmivel sem rosszabb, de gazdagodhatsz fantasztikus élményekkel és elkerülöd a frusztrációt.

2011. máj. 16. 08:56
 13/21 anonim ***** válasza:

megpróbálhatod...de tapasztalatból mondom, hogy az egyik fél úgyis többet fog érezni, és ha te leszel az, akkor biztos, hogy elrontod a meglévő laza kapcsolatot és nagyon fájni fog

20/L

2011. máj. 16. 09:56
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
Ne a gondolattal játsz, hanem írj levelet:)
2011. máj. 16. 12:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Írj rám,mondok vmit :)
2011. máj. 16. 16:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Magyarul ez egy nyitott kapcsolat lenne.Nem látom értelmét de van akinek bejön :-)

21/N

2011. máj. 17. 21:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Odáig oké is amíg te ezt így kigondolod.... Aztán mi van ha beleszeretsz? Vagy ha ő lesz beléd szerelmes? Akkor feladod az elveid? Vagy ha te vágysz rá szexuálisan, de ő teljesen más iránt vonzódik már minden értelemben? Ne adj isten 17 évesen tegyük fel összevesztek, aztán érzelmek nélkül szarik rá, hogy a rólad készült anyagokat közzéteszi e vagy sem akár szóban akár másképp. A lényeg, hogy akárhogy is gondoltad gondold át jól.... és kellő ismeret és bizalom nélkül ne akarj szexkapcsolatot. Másrészt most lehet király csaj lennél h de laza vagy... de lehet egyszer talán hamarosan nagyon szerelmes leszel és akkor jó lesz azt mondani, h te vagy a 3 srác akivel... és nem azt h te vagy a 33. srác.... Ez csak egy vélemény.
2011. máj. 17. 22:02
 18/21 anonim válasza:
34%
Nekem már volt ilyen kapcsolatom. :) és nem bántam meg.legjobban az tetszett benne,h nem volt kötöttség,érzelmek,semmi... :) szerintem nem fogod megbánni,csak tudd h kivel...és bízz benne!! :)
2011. máj. 17. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:
52%

én 16évesen így mentem bele...semmi kötődés stb..erre ő lett az első igazi nagy szerelmem...aki a szüzességemet is elvette...mai napi megvan bennem egy bizonyos szeretet iránta hiába vagyok 4 évbe kapcsolatban...és ha találkozok vele (szerencsére nem egy városban lakunk) újra és úrja felborítja az egyensúlyomat és elkezdek kételkedni magamban...

de ha lehet parancsolni az érzelmeknek akkor menni fog...én ráfáztam...

L/20

2011. máj. 17. 23:45
 20/21 anonim válasza:
43%

16 voltam, amikor laza erotikus kapcsolatokba mentem bele. akkor már 2 éve veszítettem el a szüzességem. imádtam. aztán néha nagyon mélyre húzott.

idővel megtanultam, hogyan lehetek boldog, szeretőim lettek, akikkel azért szerettük egymást, mégsem vártunk el egymástól semmit, nem alkottunk egy párt, sokat beszélgettünk, de mégtöbbet szereteztünk, és ez működött, máig működik, csak a férjem meg ne tudja :)

24N (egy hároméves lurkó anyukája)

2011. máj. 18. 05:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!