Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laza/szex kapcsolat? Vélemény?
17 évesen ilyesmi kapcsolat szerintetek?
ha nem kifejezetten csak szex szval néha eljárkálni meg ilyesmi
amúgy lány vagyok kíváncsi vagyok a véleményekre kort és nemet is írjatok köszi:)
Én történetesen ebben a cipőben járok. (19/F)
Laza kapcsolat egy barátnővel (nem járunk) elmegyünk ide-oda, kajálunk,mozizunk és ha egymáshoz felmegyünk megtörténik az aktus.
Nem szeretkezés, mert érzelmek nélküli de hatalmas párnajrleneteket csapunk mindkettőnk örömére. Nem is beszélünk erről senkinek, szüksége van az embernek a szexuális életre. Vannak akik azt írják itt az oldalon, hogy ez megmérgezi a kapcsolatot, nálunk nem. Nagyon fontos, hogy nézd meg és ismerd a partnert, ne használjon ki, rád az igényeidre is figyeljen, és diszkréten kezelje a dolgokat.
Bárki aki mást mond ellenkezik a természet törvényével, egy csaj ugyanúgy (ha nem jobban) kívánja a szexet, mint mi srácok.
A lelkizést (szerelem nélkül nem megy) csak egy elcsépelt duma.
Érezd jól magad! Inkább bánd meg később azt, hogy megtetted mint azt, hogy nem tetted meg.
Persze ismétlem ez nagyban függ tőled és a partnertől.
Nem leszel semmivel sem rosszabb, de gazdagodhatsz fantasztikus élményekkel és elkerülöd a frusztrációt.
megpróbálhatod...de tapasztalatból mondom, hogy az egyik fél úgyis többet fog érezni, és ha te leszel az, akkor biztos, hogy elrontod a meglévő laza kapcsolatot és nagyon fájni fog
20/L
Magyarul ez egy nyitott kapcsolat lenne.Nem látom értelmét de van akinek bejön :-)
21/N
én 16évesen így mentem bele...semmi kötődés stb..erre ő lett az első igazi nagy szerelmem...aki a szüzességemet is elvette...mai napi megvan bennem egy bizonyos szeretet iránta hiába vagyok 4 évbe kapcsolatban...és ha találkozok vele (szerencsére nem egy városban lakunk) újra és úrja felborítja az egyensúlyomat és elkezdek kételkedni magamban...
de ha lehet parancsolni az érzelmeknek akkor menni fog...én ráfáztam...
L/20
16 voltam, amikor laza erotikus kapcsolatokba mentem bele. akkor már 2 éve veszítettem el a szüzességem. imádtam. aztán néha nagyon mélyre húzott.
idővel megtanultam, hogyan lehetek boldog, szeretőim lettek, akikkel azért szerettük egymást, mégsem vártunk el egymástól semmit, nem alkottunk egy párt, sokat beszélgettünk, de mégtöbbet szereteztünk, és ez működött, máig működik, csak a férjem meg ne tudja :)
24N (egy hároméves lurkó anyukája)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!