Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laza/szex kapcsolat? Vélemény?
17 évesen ilyesmi kapcsolat szerintetek?
ha nem kifejezetten csak szex szval néha eljárkálni meg ilyesmi
amúgy lány vagyok kíváncsi vagyok a véleményekre kort és nemet is írjatok köszi:)
Én nem tudnék így élni. Érzelmek nélkül gondolod,ugye?
Valakinek megy,valakinek nem. Mindenesetre nem örülnék, ha egy szép napon a 17 éves lányom azzal állítana be, hogy nem barátja van,hanem csak "laza" kapcsolata.
23/L
Teljesen megértelek, 18f vagyok és én is alkalmiba vesztettem el és kifelyezetten jó volt.
Ha még nincs kivel írj és meglátjuk:)
Már nem vagyok szűz szal nincs az h úristen az első stb... többtől hallottam h jajj érzelmek de a szex nem csak arról szól hanem a vonzalomról is persze nem mondom h nem jobb úgy hogyha szereted az illetőt...
de köszi nektek:) várok még másoktól is
sztem ez nem elítélendő :D bár azért csak ésszel mindent, ha érted mire gondolok:D sztem nem bűn...
17/L
Egyértelmű h védekeznék
nem most rögtön akarok csak sok jó pasi volt akit visszautasítottam.. szval most nem keresek szexkapcsit csak ha mégis úgy esik szeretem tudni az emberek véleményét:)
Miért érdekel az emberek véleménye? Ez a te dolgod, és bár itt amint látom normális válaszolók voltak eddig, sok idióta agresszív ember is van akik nem ilyen megértőek. Az ő véleményük is érdekel? Szerintem felejtsd el! Egyetlen ember véleményét kérd ki, a kiszemeltét! Ha ő normális akkor oké, de ha nem akkor kerüld el messzire!
Amúgy ha nem lenne barátnőm, még fel is ajánlkoznék, mert tuti hogy sok érdekes és szép élmény vár arra a srácra akivel összejössz.
Értelmes csajnak tűnsz. Melyik városból vagy?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!