Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Laza/szex kapcsolat? Vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laza/szex kapcsolat? Vélemény?

Figyelt kérdés

17 évesen ilyesmi kapcsolat szerintetek?

ha nem kifejezetten csak szex szval néha eljárkálni meg ilyesmi

amúgy lány vagyok kíváncsi vagyok a véleményekre kort és nemet is írjatok köszi:)

2011. máj. 15. 22:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Én nem tudnék így élni. Érzelmek nélkül gondolod,ugye?

Valakinek megy,valakinek nem. Mindenesetre nem örülnék, ha egy szép napon a 17 éves lányom azzal állítana be, hogy nem barátja van,hanem csak "laza" kapcsolata.

23/L

2011. máj. 15. 22:13
 2/21 anonim ***** válasza:
65%

Teljesen megértelek, 18f vagyok és én is alkalmiba vesztettem el és kifelyezetten jó volt.

Ha még nincs kivel írj és meglátjuk:)

2011. máj. 15. 22:14
 3/21 A kérdező kommentje:

Már nem vagyok szűz szal nincs az h úristen az első stb... többtől hallottam h jajj érzelmek de a szex nem csak arról szól hanem a vonzalomról is persze nem mondom h nem jobb úgy hogyha szereted az illetőt...

de köszi nektek:) várok még másoktól is

2011. máj. 15. 22:17
 4/21 anonim válasza:
46%

sztem ez nem elítélendő :D bár azért csak ésszel mindent, ha érted mire gondolok:D sztem nem bűn...

17/L

2011. máj. 15. 22:20
 5/21 anonim ***** válasza:
megvan már hogy kivel?
2011. máj. 15. 22:23
 6/21 A kérdező kommentje:

Egyértelmű h védekeznék

nem most rögtön akarok csak sok jó pasi volt akit visszautasítottam.. szval most nem keresek szexkapcsit csak ha mégis úgy esik szeretem tudni az emberek véleményét:)

2011. máj. 15. 22:26
 7/21 anonim ***** válasza:
43%
Én az ilyen lányokat könnyűvérű ribiknek tartom, és büszke vagyok arra, hogy én nem vagyok ilyen. De te tudod a te dolgod. Biztos nem lennék büszke a lányomra, ha ilyen lenne, ezért igyekezni fogok női tartást is belénevelni.
2011. máj. 15. 23:21
 8/21 anonim ***** válasza:
46%
Ha akarsz egy kis tavaszi vidítószexet, írj egy levelet.
2011. máj. 15. 23:30
 9/21 A kérdező kommentje:
Egyenlőre én is csak a gondolatával játszom nem hiszem h bele mennék ilyenbe csak már hiányzik a szex olyan pasi pedig nincs körülöttem akivel komoly kapcsolatot el tudok képzelni...
2011. máj. 15. 23:37
 10/21 anonim ***** válasza:
46%

Miért érdekel az emberek véleménye? Ez a te dolgod, és bár itt amint látom normális válaszolók voltak eddig, sok idióta agresszív ember is van akik nem ilyen megértőek. Az ő véleményük is érdekel? Szerintem felejtsd el! Egyetlen ember véleményét kérd ki, a kiszemeltét! Ha ő normális akkor oké, de ha nem akkor kerüld el messzire!

Amúgy ha nem lenne barátnőm, még fel is ajánlkoznék, mert tuti hogy sok érdekes és szép élmény vár arra a srácra akivel összejössz.

Értelmes csajnak tűnsz. Melyik városból vagy?

2011. máj. 16. 01:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!