Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek itthon szexelni, amióta anyukám szólt. Mit tegyek?
Direkt mindig halkak voltunk a barátommal. Fél év után szólt, hogyha lehet, akkor halkabban, mert nem szereti hallani, ahogy szexelünk.. :S Papírvékonyak a falak, mi meg direkt még halkak is voltunk...
Szóval ez volt 3 hete, azóta egyszer sem tudtam annyira elengedni magam, hogy le tudjunk feküdni.. :S
Mit tegyek?!
16/L
Nálunk nyekereg az ágyam, ezert már eleve a földön alszunk :)
Két vastagabb pokróc a földre, és már meg is van oldva :)
Tegyetek be zenét, az nem annyira figyelemelterelő részedre - anyukádnak annál inkább - és a célnak megfelel :)
én is épp azt akartam írni hogy szexeljetek a földön, szőnyeg vagy terítsetek le valamit:)
érdekes lehet a ház ha mindent hall mindenki:S
zene, tv, és kulcsra zárt ajtó:D
Esetleg direktben kérd meg anyád, hogy kicsit menjenek sétálni, mert "kettesben akartok maradni". Akkor nem hallja, aztán majd megunja, hogy mindig el kell menni.
Egyszerűbb lenne egyébként megbeszélni vele a problémát.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!