Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek itthon szexelni, amióta anyukám szólt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Direkt mindig halkak voltunk a barátommal. Fél év után szólt, hogyha lehet, akkor halkabban, mert nem szereti hallani, ahogy szexelünk.. :S Papírvékonyak a falak, mi meg direkt még halkak is voltunk...
Szóval ez volt 3 hete, azóta egyszer sem tudtam annyira elengedni magam, hogy le tudjunk feküdni.. :S
Mit tegyek?!
16/L
2011. máj. 15. 19:48
11/39 A kérdező kommentje:
Nincs autója, nyilvános helyen pedig nem nagyon akarom.. :P
Nem kérdeztem rá, hogy pontosan mit hallott, elég ciki volt így is..
2011. máj. 15. 19:55
12/39 anonim válasza:
Ajándékozz anyudnak füldugót :D
13/39 A kérdező kommentje:
:) bolond.. :D
2011. máj. 15. 19:57
14/39 anonim válasza:
Hangosítsd fel a tvt amikor csináljátok! :) Így az majd elnyomja a hangotokat. :)
15/39 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet.. Csak szerintem úgy nehéz lesz koncentrálnom és elvonja a figyelmem.. :D :(
2011. máj. 15. 20:01
16/39 anonim válasza:
Ez így van hogy minden lehallatszik. Meg minden felhallatszik is. :S
17/39 anonim válasza:
Vagy kérdezd meg anyukádat, hogy ő hogy szokott halkan szexelni?... :)
18/39 A kérdező kommentje:
Amúgy igen..
Ha aludni próbálok és a párnán van a fülem, hallom minden egyes lépésüket a lentieknek..
2011. máj. 15. 20:02
19/39 A kérdező kommentje:
Ő nem szokott.. :P
Legalábbis nem akkor amikor itthon vagyok. Ők pedig 0-24 itthon vannak...
2011. máj. 15. 20:02
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!