Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyám rám nyitott önkielégítés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám rám nyitott önkielégítés közben, ezek után hogy nézzek a szemébe?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 19:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

jaaa a részletek engem is érdekelnének :)

lehet, hogy tévedek de szerintem te sem szeplőtelenül fogantál szóval anyukád is látott és csinált már ezt-azt :)

2011. máj. 15. 21:25
 22/27 anonim ***** válasza:
Úgy, mintha semmi sem történt volna. Ne beszélj róla.
2011. máj. 15. 21:30
 23/27 anonim ***** válasza:
figy : Anyád is csinálta apád is csinálta és fogja is .. , te is csinálod és fogod is , anyád tudja h 14-15 éves korod óta tolod .. enyim is tudja csak nem mondaj .. azt is tudja h cigizek azt nmemondtam neki .. mindent tudnak .. xD ők is át élték mind azt amit te most 15/f
2011. máj. 15. 23:05
 24/27 anonim ***** válasza:

21:23

csak az a baj h faterommal, még egy értelmes szót nem beszéltem sem a szexről, se a csajokról, meg úgy általában az életről :D inkább ő az a csendes főnökösködő típus, akinek lehetetlen megfelelni... többek között ezért nem éltem még kapcsolatban, így marad a maszturbálás, és ezért nem tudnám h mi lenne, mert eddig se nagyon mertem a szemébe nézni, de azután uhh XD szóval ő az aki nem nevetne hidd el :D mondjuk a fejére azért kíváncsi lennék, mert mindig, amikor hetente feltalál az emeletre, akkor kezdi h "ez mi, pakold el, az mi ott..." stb. szóval nemtudom h akkor is elkezdene-e rendezkedni, és rendre utasítani, vagy csak kimenne-e :D

18/F

2011. máj. 15. 23:56
 25/27 anonim ***** válasza:

1. Ez egy teljesen normális emberi szükséglet, és a te normális és teljesen hétköznapi szexuális fejlődésednek a része! Ezen nincs mit szégyellni!

2. Anyukád jobban zavarban lehet mint te.

3. Legközelebb majd nem felejt el kopogni. Azért bocsánatot kérhetett volna.

4. Ha erkölcsről és vallásosságról papolna akkor hülye, ne foglalkozz vele és idézd neki az első pontot.

5. Én simán lemennék hozzá és mintha misem történt volna mosolyogva beszélgetnék vele, mint máskor. Az egyes pont minden lelkiismeretfurdalás és kellemetlenség aló felment, úgyhogy semmi gond! :)

Azért megnéztem volna a képet mit látott. :) ;) Biztzos izgató látvány lehettél. Mármint nem neki, hanem úgy általánosan. :)

2011. máj. 16. 02:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Nemsokára úgyis elfelejtitek ezt az egészet. Máskor akkor maszturbálj, amikor biztos, hogy nem nyit be anyukád.
2011. máj. 16. 07:06
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

vááá olyan édi vagy XD

Nagy szám, kérdezd meg ő szokott e?:D

2011. máj. 16. 23:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!