Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám rám nyitott önkielégítés közben, ezek után hogy nézzek a szemébe?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 19:16
2/27 JulesM111 válasza:
Hogy nézz a szemébe? Lehetőleg ne úgy, hogy a farkad a kezedben van :) Ne aggódj, ezen túl kell esni, és kész.
Ha mutterod normális nő, akkor nem lesz ebből baj, isten hozott a klubban :)
3/27 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
Váá, olyan ciki, ki sem merek mozdulni a szobámból.
2011. máj. 15. 19:22
5/27 A kérdező kommentje:
Becsukta az ajtót, és elviharzott.
2011. máj. 15. 19:26
7/27 anonim válasza:
akk sztem ő is kellemetlenül érzi magát miatta. de ti nőböl vagytok, és könnyebben meg tudjátok ezt beszélni :D
én nem is tudom h mit csinálnék, ha a faterom meglátna XD
8/27 A kérdező kommentje:
Örülök, h viccesnek találjátok...:D
2011. máj. 15. 19:31
9/27 Thurston válasza:
Eddig is tudta az anyukád, hogy csinálod. Mint mindenki más. Túlreagálod.
10/27 anonim válasza:
Szerintem nem fogja túlspirázni a dolgot mert ez természetes dolog.Viccesnek tűnik de nemaz mert ez természetes.19F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!