Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam tudtára hogy nem szeretnék lefeküdni vele?
Figyelt kérdés
nem szeretném ezzel megbántani,de félek ha megmondom neki szakítani akar majd2011. máj. 15. 18:06
2/8 anonim válasza:
Pedig mondd el neki. Ha emiatt szakít, jobb is úgy neked!
3/8 A kérdező kommentje:
több dolog miatt is döntöttem így.....meg az a gond hogy neki van barátnője
2011. máj. 15. 18:08
4/8 A kérdező kommentje:
de tudom ez miatt a helyzet miatt én is hibás vagyok..de beleszerettem
2011. máj. 15. 18:10
5/8 anonim válasza:
Gyorsan szeress ki belőle. Milyen kapcsolatot képzelsz? Ez butaság.
6/8 anonim válasza:
Ja hogy nem Te vagy a barátnője? Hát még szép, hogy akkor pláne nem fekszel le vele, ne is érezd magad emiatt zavarban. MOndd meg, hogy Te nem akarsz második lenni, nem vagy lábtörlő. Nehogymár Te félj, hogy megsérted - ő sértene meg azzal, ha a barátnője mellett akarna veled szórakozni...
7/8 A kérdező kommentje:
így van én is így érzem,egyébként ha tudtam volna hogy van neki akkor nem tartanék most itt, de eltitkolta,de én is hibás vagyok
2011. máj. 15. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!