Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy jó volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy jó volt a szex mégis csak egyéjszakás kapcsolatot akartál és ahelyett hogy újra találkoztál volna az illetővel újabb és újabb partnereket kerestél? Ha igen akkor miért, mi értelme van ennek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Hosszútávon semmi. rövidtávon boldogít a tudat , hogy nővel vagy.
2011. máj. 15. 17:19
 2/8 A kérdező kommentje:
De ha jó a szex vele akkor miért nem találkozol vele többet?
2011. máj. 15. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Engem ne sorolj közéjük. :) 20 vagyok, 3 éve van barátnőm s mivel ő nem érzi készen rá magát, így hát és is szűz vagyok.

De válaszolva a kérdésedre: Azért van, mert a mai fiatalok nem érzik azt, hogy hosszú kapcsolatra vágynának, az internet, piálás a haverokkal, buli, nőzés, csomó semmittevés...s jól érzik magukat így. A komoly kapcsiban meg egy csomó időt kell tölt a pároddal, nem mehetsz piálni haverokkal, a djbe nem fogdoshatod a nőket stb....

De egyszer eljön az idő amikor minden pasi szerelmes lesz, s akkor úgyis megváltozik.

2011. máj. 15. 17:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy az egy éjszakás volt jó, de utána ahelyett hogy újra találkoztál volna az illetővel mert jó volt, te másikat akartál.
2011. máj. 17. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:

mert hódítási kényszer van, meg vándorlás!

aki nem találja a helyét, továbblép, újra és újra.. persze ettől nem lesz sokkal jobb, de azért mégis eltereli az embert.

2011. máj. 22. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de válaszolok. Volt. A szex isteni volt, sőt. De számomra az egyéjszakás kaland, az egyéjszakás kaland. Sajnos jártam már rosszul, ha valakivel összejársz szexelni, hátha még a szex jó is, az egyik fél könnyen szerelembe esik, és az onnantól mindkét félnek kellemetlen.

Ezért az egyéjszakás kaland maradjon az, ami. Egyéjszakás.

2011. máj. 22. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen. Ez olyan dolog, hogy szeretjük egymást és holtomiglan, meg holtodiglan együtt leszünk. Azután telik múlik az idő, és az egyikünk meggondolja magát, és nem lesz olyan fontos az ígéret. És jól átveri a másikat, becsapja és hazudik neki. Mivel az élet ilyen, az ember még önmagában sem bízhat meg, nem még egy másik emberben. Sajnos. Ha viszont az ember nyugodt akar lenni a saját lelkiismeretétől, akkor azért igyekszik becsületesnek maradni. A lelkiismerettel is az a baj, hogy mindig a legrosszabbkor jön szembe.
2011. máj. 22. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:

"mindkét félnek kellemetlen. "

de miért kellemetlen?

2011. máj. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!