Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok a neten alkalmi szex partnereket?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 11:16
1/14 anonim válasza:
nem tom, de ha találsz, szólhacc nekem is :P
3/14 anonim válasza:
igazicsajok.hu, bár fizetős.
amúgy akár ezen az oldalon is találhatsz. Videa.hu-n szexvidis kommenteknél ezer szexhirdetést láthatsz, amiben van ingyenes is. Vagy napiszaron ki szikták írni pár sunának az adatlapját, felveszed msnre, és megbeszélsz vele 1 talit. Persze csak olyat vegyél fel aki jogosan került fel, ne olyat, hogy feltettek róla egy normlis képet és odaírták hogy ribanc.
4/14 anonim válasza:
google KULCSSZAVAK:
kur_vák, budapest, olcsó
5/14 anonim válasza:
avagy
"alkalmi
parnerek
egy
hentergésre"
6/14 anonim válasza:
A társkeresőkön keress olyat, aki nem hosszabb kapcsolatot keres. Konkrétan alaklmi partnerként feladott hírdetésekben ne nagyon bízz, mert azok általában prostik.
7/14 anonim válasza:
Alkalmi partner mi?! Bezzeg az én időmben, az uramnak én voltam az első és mindmáig az utolsó, különben már rég elásattam volna a szomszéd Ferivel. A fiatalok csak a szex meg a szex, bezzeg a kapálás nem érdekli őket. 76/L
Babi néni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!