Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért furás a barátnöm csiklója?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furás a barátnöm csiklója?

Figyelt kérdés
Ő még szüz,bár nekemsem van túl nagy tapasztalatom!..Még a pettingelésnél tartunk és mikor a csiklójához ér a nyelvem vagy mikor az újjammal gyengéden simogatom,dörzsölgetem a csiklóját akkor 8-10másodperc után annyira fura lessz neki h elrántja a kezemet ez miért,mitöl van?mit tegyek?szeretnék neki örömöt okozni de igy nem megy..:(segitsetek.
2011. máj. 15. 16:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
hát prüdnek nem prüd,meg szerintem nem is szégyenlös mivel lazán mászkál elöttem 1 szál semmiben + stb.ám a kérdésedre válaszolva igen elégitett már ki orálissan is meg kézzel is igaz kellet 1 picit segitenem neki,de azért a végeredményt mindig rá biztam h elérje!kb eddig 10-15 alkalommal!ám ez miért fontos?ha tudsz akkor segits....
2011. máj. 15. 18:09
 12/19 anonim ***** válasza:
hu én is ilyen vagyok h semmi fej,ez ilyen,nem érek rá fejeket vágni,csak fekeszem,nem láttszik h mi van.ja és nem birom az intemziv izgatást egy 5 perc után,nemtudom mitől van.csak mint "kiegészitést",de magába nem tud végigvinni a kedvesem se.lehet h ilyen alkat is lenne? 18 L
2011. máj. 15. 21:53
 13/19 anonim ***** válasza:

:D

Új neki ez az érzés. Idővel majd egyre tovább fogja hagyni és kívánni is fogja.

Legyél nagyon gyengéd! Nagyon!

Puszilgasd finoman órákig, és hagyd hogy ő akarjon többet! Ne te diktáld a tempót!

Képed is van róla?

2011. máj. 16. 01:56
 14/19 A kérdező kommentje:
:D igen képem is van róla perszehogy de azt felejtase el mindenki...:P ám köszönöm az eddigi válaszokat!nyilván muszálj lessz akkor picit változtatnom ezen azon amit megfogok tenni hisz nekem ö a legfontossabb s az az elsö h neki örömet szerezzek.ha esetleg van még valakionek ötlete,vagy tapasztalata ilyen esetben az nyugodtan irja le:)
2011. máj. 16. 09:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Elég érdekes ez. Hány évesek vagytok? Azt írod, hogy ha kicsit erősebben simogatod elrántja a kezed? De mit mond miért?

Az a baj, hogy én ezt sose értettem. Nekem sose volt bajom vele ha erősen csinálják. Az is lehet, hogy én nem vagyok valami szűk és ezért simán bírom ha a pasi négy-öt ujjal csinálja vagyis csinálta amikor szűz voltam. Bár én hozzátenném, hogy megőrülnék, hogy ha csak simogatna, meg nyalna, de nem lenne ezek után szex.

De talán a barátnődnek idő kell és hozzá fog ehhez szokni.

25/L

2011. máj. 19. 12:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekemis szokott ilyen lenni, ha még nem izgultam fel eléggé a dologhoz. Ilyenkor tökjó, ha a barátom puszilgatja a combomat majd lassan eljut a csiklómig és már élvezem:) próbáld ki , lehet vele is ez a probléma.
2011. máj. 19. 15:43
 17/19 anonim válasza:
100%

Mikor szűz voltam én is így viselkedtem, de csak azért mert nekem teljesen új volt az érzés, és teljesen "sokkolt". Az volt a prob, hogy a szüleim nagyon elzárkóztak a téma elől(sokszor ez még ma is szokásuk pedig már 19 éves vagyokxD ), még a csókos jeleneteknél is kiküldtek a szobából,továbbá egyszer próbáltam magamnak és nem sikerült,utána nem is próbálkoztam, meg féltem is h lebukok, mert tesómmal közös szobám volt. Jah már tudom h hülyeség volt de a barátomnak sem mertem bevallani a szitut, míg véglis rájött és kérte h csináljam magamnak(nagyon nehezen vett rá), ötleteket adott meg figyelt h mi esik jól.Utána nem volt semmi probléma:D (am a srác is szűz volt még csak ő utánajárt előtte a dolgoknak és különböző "praktikákat" gyűjtött;-) )

Nem lehet h nálatok is vmi ilyesmi a helyzet h a lány még nem tudja mit kéne éreznie?

2011. máj. 20. 22:54
 18/19 A kérdező kommentje:

Nagyon igy gondolom én is,s talán igazad van..öszintén szólva erre gondoltam én is h talán fél ettöl az érzéstöl,talán tul intenziv + még ismeretlen is számára..végülis majd kiderül idövel.:)ám köszönöm a válaszokat elég jó t

ám pontokat tudtok adni..:)

2011. máj. 21. 11:59
 19/19 anonim ***** válasza:

05-16 09:40

Biztos nem mutatod meg a képét arc nélkül? :) Úgysem ismernénk fel! Ne légy irigy! :) Csakhogy biztosan megmondhassuk hogy oké a puncija! :)

2011. máj. 23. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!