Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért furás a barátnöm csiklója?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furás a barátnöm csiklója?

Figyelt kérdés
Ő még szüz,bár nekemsem van túl nagy tapasztalatom!..Még a pettingelésnél tartunk és mikor a csiklójához ér a nyelvem vagy mikor az újjammal gyengéden simogatom,dörzsölgetem a csiklóját akkor 8-10másodperc után annyira fura lessz neki h elrántja a kezemet ez miért,mitöl van?mit tegyek?szeretnék neki örömöt okozni de igy nem megy..:(segitsetek.
2011. máj. 15. 16:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
finoman csináld, nem szabd úgy nekiesni... elég érzékeny műszer az... valszeg kicsit túl erősen csinálod
2011. máj. 15. 16:36
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Sztem is túl erősen csinálod
2011. máj. 15. 16:43
 3/19 A kérdező kommentje:
Lehet hogy 1 picit agresszivan csinálom....:( de ha picivel is gyengédebb vagyok akkor meg szinte semmit nem érez,báris szerintem...mivel semmi reakciót nem veszek észre még 3-4-5perc folytonos lyelvmunka után sem...:(
2011. máj. 15. 16:48
 4/19 anonim ***** válasza:
Akkor találd meg a közép utat, v váltogasd az intenzitást
2011. máj. 15. 16:50
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy szuz lánytol ne várj rogton orgazmust. Sok szuz lány már azt sem bírja ha ujjazzák vagy nyalják. Nagyon finoman kell csinálni. Nem baj ha nem látsz rajta semmit reakciot, csak csináld tovább. Nagyon lassan aztán kezdj rajta erositeni. De csak egy kicsit. Úgy látszik a barátnod az érzékenyebbik fajtábol való.
2011. máj. 15. 17:09
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm Menhetten a válaszódat.

De mikor igyekszem és probálok bele adni mindent(gyengédség,érzékiség meg persze a technikám leg javát...stb)és nem látom az eredményt az nagyon le tud lombozni..:( +azt hogy az érzékenyebb faktához tartozik azt hogy értetted?testileg vagy lelkileg?gondolom testileg...?!az ujjazást pedig ellenkezöleg viseli már a 2ujjas verziánál tartunk.:P (sorry de nem tudtam máshogy le irni)és az ujjazás erössége meg intenzitása nem nagy reakciót vált ki belöle...

2011. máj. 15. 17:19
 7/19 anonim ***** válasza:
Testileg gondoltam az érzékenyt. Amúgy meg beszéljetek kozben. Beszélni KELL sex kozben. Kérdezzd meg hogy hogyan jo neki, vagy nyugodtan azt is hogy o hogyan szokta csinálni, esetleg meg is mutathatja.
2011. máj. 15. 17:30
 8/19 A kérdező kommentje:
Aha asszem rá tapintottál a lényegre,én ezt tudom hogy sókkal jobban,gyorsabban menne ha ö is segiteni h ki ismerjem a testét.s már nem 1 szer fel is hoztam neki még akció közben is h mondja nyugodtan hogy változtassak valami,vagy máshogy csináljam + azzal nem sértene meg csak mondjon már valamit!de ö csak erre annyit mond h nagyon jól csinálom neki tetszik és ne változtassak semmit ez igy neki nagyón jó!s az egéssz alatt szinte 1 szót sem szól csak csukott szemmel fekszik...azt meg hogy megmutassa h ö hogy csinálja,csinálnál arrol meg hallani sem akar....
2011. máj. 15. 17:40
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
uhhh szegénykém nagyon sajnállak de én is csak azt tudom mondani neked h gyengéden és igen beszélni kell mond el neki ugyanezt amit ide leírtál,lehet a szégyenlősebb fajtából való és egy kicsit prűd is meg hát ha szűz lányokkal másképp kell bánni mint a ,,nem szüzekkel. egy kérdés ő elígített már ki ki téged orálisan v kézzel? 18/L
2011. máj. 15. 18:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Vegyetek síkosítót,jó bőven kenjétek be ott,aztán simogathatod.
2011. máj. 15. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!