Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » BDSMben milyen egy jó dom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSMben milyen egy jó dom? Mire kell ügyelni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 14:57
1 2
 1/11 kovpet ***** válasza:
100%
Megbeszéli a subbal, hogy ő mit szeretne és azt csinálja vele :)
2011. máj. 15. 16:25
 2/11 A kérdező kommentje:

Jó hát nyilván nem fogom megerőszalokni vagy bántalmazni, ez evidens.

Inkább olyasmikre gondoltam, hogy honnan tudom, hogy mikor van az a pont amikor már elég, vagy hogy különböző eszközöknél mire kell ügyelni ha nem akarok maradandó sérülést okozni (pl. kötél kidörzsöl stb)

2011. máj. 15. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:
5%
ne szurkáld húsvillával a golyóit.
2011. máj. 15. 21:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy vannak golyói? o.O
2011. máj. 15. 22:26
 5/11 kovpet ***** válasza:
100%

"honnan tudom, hogy mikor van az a pont amikor már elég"

Onnan, hogy ismered őt. Megismerni meg úgy tudod, hogy beszélgettek meg sokat csináljátok és kialakul :) Nem hiszem, hogy erre lenne recept, mindenkinek más a jó és máshol vannak a határok.

2011. máj. 16. 10:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

1) Safeword (magyarul biztonsági jelszó mondjuk). Kitaláltok két egyszerű, de szexualitáshoz sehogy nem kötődő szót jelszónak. Pl. sárga és piros. Az egyik (pl. sárga) jelentse azt, hogy "ne hagyjuk abba, de vegyél vissza picit", a piros meg hogy "álljunk le".

2) Érdemes előre tisztázni mi az ami tabu a subnak és szóba sem jöhet.

3) Elvi dolog, de alap: a BDSM-es "rabszolga" (slave) szerep maximum jelképes, nem azonos a tényleges szolgasággal! Tied az irányítás, de tied a felelősség is. Jogilag és érzelmileg is, ezért is fontos az első két pont: ha a sub tényleg ki akar szállni, nem lehet a játék része ennek megtagadása.

4) Fontos, hogy tudd minek milyen hatása van. Amit tudsz, próbálj ki magadon, legalább futólag, mielőtt kipróbálnád máson. Sokkal jobban tudod kontrolállni a helyzetet, ha tudod pontosan mi milyen érzést kelt pontosan.

5) Ha tudsz angolul, olvasd el a "The New Topping Book" c. könyvet. Nem azt mondom, hogy szentírás BDSM téren, de hasznos (és érdekes) olvasmány. (Ajándék link: ***** )

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 19. 02:15
 7/11 anonim válasza:
0%

ami (aki) nem öl meg, az erősebbé tesz

- babi néni

2011. máj. 19. 02:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

+1, amit kihagytam így külön említésben: Fontos, ha lehet a "normál" szexhez képest még fontosabb az elő- és utójáték. Lehet ment közben "durvulni" ameddig csak tetszik, de ha vége, akkor fontos "kiszállni" a szerepből. PL. ha a sub ki volt kötözve, akkor eloldozod, átöleled, melléfekszel, simogatod, stb. Segítesz neki is kijönni az alárendelt szerepből, tudatosítani benne, hogy ez egy játék lényegében.

(Kivétel, ha egy állandó, 24/7 dom-sub kapcsolatot akartok, akkor ez a szerepből való kiszállás nem ennyire fontos, de az utójáték továbbra is az.)

2011. máj. 19. 02:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen választ vársz még, mindent leírtak.
2012. máj. 10. 18:39
 10/11 anonim ***** válasza:
33%

Még egy dolog: a fokozatosság, főleg ha a szub is kezdő még.

Elsőre csak könnyedebb dolgokat csinálnék.

Sőt, a dolog már az ágyon kívül elkezdődhet: volt olyan lány, akinek az első randin (kávézó) lefogtam a csuklóját, csak finoman: ha akarja egyszerűen kihúzhatja a kezét. Nem akarta. Akkor picit lehetett határozottabban.

Előtte soha nem volt szó közöttünk bdsm-ről, de 5 perc alatt kiderült, hogy ez nem egy szokványos kapcsolat lesz, hanem bdsm-kapcsolat. Az is lett. Mire először ágyba kerültünk, már sok minden kiderült róla, úgy, hogy nem is igazán beszéltünk erről, csak metakommunikációval.

2012. máj. 10. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!