Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden lány életében előfordul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány életében előfordul ez? (lent)

Figyelt kérdés
Minden lány életében előfordul, hogy van olyan nap, amikor nem bír magával, és egész nap csak masztizik?
2011. máj. 15. 09:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Még jó hogy nem azt kérdezted egy embernek hány lába van? Mert mellesleg arra nehezebb a választ megadni. Mert ott van kivétel.
2011. máj. 19. 08:27
 12/18 anonim ***** válasza:

8.27

Kicsit igazságtalan vagy! Amíg az ember nem ismeri meg jobban a lányokat, bizony könnyen tesz fel ilyen kérdéseket! A csajok sportot űznek belőle, hogy vágyak nélküli jégkirálynőnek tűnjenek a fiúknak, közben belül sokkalta szexmániásabbak, mint a srácok. De ezt csak akkor tudja meg az ember, amikor egyre több lányt ismer meg egyre jobban.

2011. máj. 19. 09:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Hajrá csajok!

:)

2011. máj. 19. 09:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Csajok! En ezeket egyszeruen nem hiszem el.

Annyi lannyal volt mar dolgom, de egyiket sem mondanam sexben nagyetvagyunak. A pasitok tud rola?

37F

UI: En meg megkerdezem a paromat, hogy nala valoban van-e ilyen?

2011. máj. 19. 14:29
 15/18 anonim ***** válasza:

persze!(pl tegnap) :))

szerintem ez mindenkinél előfordul!:D

2011. máj. 19. 16:36
 16/18 anonim válasza:
nagyon ritkán:) de igen elöfordul.
2011. máj. 19. 16:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Nyolcvan után született nőknél például biztos így van. Nem tudom, előtte mennyire élték ezt meg tabunak a nők. Amúgy ez kirv@ra nem jelenti azt hogy sokszor fog veled lefeküdni. A lányok akiket ismertem eddig, pedig sok volt, általában csak egyedül masztízva életek még csak át tartós kapcsolat alatt rendszeresen orgazmust. Például nem mertek csiklót izgatni a párjuk előtt, vagy azt tapasztaltak hogy a férfi úgy érezte nem tudja őket kielégíteni ha ezt (is) csinálják. ETC. Nem mellesleg a fehér férfiak 42%-nak a Kereszténységnek (is) köszönhetően átlag alatti nemi szerve van örökletesen. No a nők nem pont a nemiszerv megfelősége alapján választanak párt még ma sem. Az is igaz hogy a nők ~40% (statisztika) és tapasztalatból azt mondja semi jelentősége a párja nemi méretének. Ezek a nők veszik sokszor az átlag alatti méretű vibrátorokat. De nem azt mondom , mivel az még vibrál is hogy a többiek átlag felettit vesznek.

Férjes asszonyoknak sincs ritkában virátora, mint szinglinek. Ma Magyarországon nem váló ok ha nem elégíted ki a nődet. Viszont mert te meg besértődsz ha felveti a témát és életed végéig nyomorogsz rajta, így megoldja maga, vagy máshol.

Ha valaki a 42% nem értené. Törzsi társadalmakban rassztól függetlenül - a föld lakosságának háromnegyede 1899-ban még ilyenben élt. 0-1% közötti az átlag alatti méret. A 18. században a rabszolga sorba vettet embereknél 2+%-ra nőt. Ázsia rasszra (nekik amúgy kisebb) a civilizáltabb népeknél hasonló az Arány. Viszont össz ázsiai rasszra vonatkozó adat már csak ~8%. Civilizációs ártalom. viszont cserében a fehérek hódították meg a világot.

A 42% alattinak csak rendszeres hűséges kapcsalotban van esélye tovább adni a hibás gént. Azt mondják egyes tudósok hogy a hatvanas évek óta ezek a hibásgének előfordulása egész százalékokal csőkent.

Nekem is mondta több nő tőlem akar gyereket mert a fiát nem akarja bünteti azzal hogy neki is kicsi lesz mint a párjának. Persze tiltakoztam hiányzik is nekem egy gyerektartási per, ha a férje leég anyagilag vagy meghal.

2011. máj. 19. 17:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Sorry!!! Az előzőt privátba szántam.
2011. máj. 19. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!