Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul hogy egy lány egy fiúba már akkor bele szeresen amikor eöször meg lássa? Ti voltatok már így?
Vonzalom előfordulhat, de ilyenről én még nem hallottam. Én mikor anno 2 éve először megláttam a barátomat, éreztem, hogy vonzódom hozzá, és hogy ha közelebb kerülünk egymáshoz, egész biztos belé fogok szeretni. Pár hónap múlva jöttünk össze, de nem mondtam neki pár nap múlva, hogy szeretem, és ő sem. Ehhez idő kell.
Az ilyen Facebook-kapcsolatok meg... Hát én a helyedben nem igazán venném ezt így komolyan. De te meg ha nem szereted, mondd el neki őszintén, bár ha tényleg kamuzós csaj, akkor ne várj tőle sok megértést.
Aha. Én egy helyesírási szótárba szerettem bele így.
A szótárka szerelme teljesen megváltoztatott.
Előtte a meglátja "meg lássa"-nak írtam, de neki ez nem tetszett. =(
Csak úgy tudhatom, hogy tetszik-e(illetve teccik, ahogy te írnád), vagy sem, ha egyszer már elolvasnám. ://
Egyébként erre az oldalra az ír ki kérdést, vagy hozzászólást, aki akar. Még nem sem tilthatod meg nekem. ^^
De ha azt kell írni, amit a kérdező hallani akar:
"bele eshet a csáj a Pasiba eöször amikor meg lássa. A Sógorra meg kamuzik! Ja és bándzsíí is 1 kicsít! Máx. ki szeret beöle ha rájőn, h a pasi Írni nem tud és töle idegen a Magyar nyelv tan"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!