Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztem így a szüzességemet?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni, milyen az, ha megujjazom magam. 15 éves vagyok és szűz. Gyakran izgatom a csiklómat, így szoktam elélvezni, de az nem olyan nagy dolog már. Ha megujjazom magam, már nem leszek szűz? Kérlek titeket, rendes válaszokat adjatok! Köszönöm!2011. máj. 14. 17:03
2/13 C$aK EgY LaNy válasza:
jezus -.-"
attol hogy sajat magad csinalod nem jelenti aszt h elszakad a szuzhartyad :))
gondolom tudd h ahoz h ne meg legyel szuz elkell h szakadjon a szuzhartyad :)
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, igen, azt tudom. :D De attól féltem, hogy ha saját magamnak csinálom, akkor is megsérül vagy elszakad vagy tudom is én. :) Akkor most megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat!! :)
2011. máj. 14. 17:09
5/13 anonim válasza:
A szűzhártyád átszakadhat, de attól még szűz leszel. Majd akkor veszíted el, ha a pasid farka lesz benned, nem az ujjad.
6/13 anonim válasza:
Megsérülhet, át is szakadhat. De nem feltétlenül. Ettől akkor csak anatómiai értelemben veszted el a szüzességedet. Lelkileg, "emberileg" nem.
7/13 anonim válasza:
Csak akkor veszíted el a szüzességed, ha fütyi megy be.
Ha egy sodrófát tol fel vki magának ilyen értelemben akkor is szűz marad, mert pasival még nem volt.
Magadnak pedig nem hiszem, hogy elszakítanád a szűzhártyád.
8/13 anonim válasza:
akkor leszel már nemszűz,ha egy hapsi beletette a pinádba a farkát
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A sodrófás az vicces volt! :"D
2011. máj. 14. 17:13
10/13 anonim válasza:
A szűzhártyád akár át is szakadhat, így ha mondjuk elmész a nőgyógyászhoz, akkor látni fogja hogy már nincs meg a szűzhártyád, viszont amíg a pároddal nem fekszel le addig megmarad a "szüziességed". Ha érted, mire gondolok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!