Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én nem tudom teljesíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem tudom teljesíteni pedig szeretném, de ő ezt nem érti meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal mindig is jó volt a szexuális életünk(2 éve vagyunk együtt).

Egyik este közölte, hogy nem valami élvezetes, mert én nem "lovagolok" eleget, de annak ellenére szeret velem lenni, csak lehetne jobb is.

Na most 2 év után ezt hallani elég megalázó volt, hisz akkor ezt már mióta gondolhatja így?!

Eléggé kis önbizalmam van és eddig talán a szex volt az amiben igazán szexinek éreztem magam...stb..na most ez elmúlt, hiszen mindig jön egy gondolat, hogy mi van ha ő nem élvezi annyira?

Na most mi előtt jönnek, hogy akkor lovagolj meg stb.. válaszok elmagyarázom:

Sajnos elég komoly térdproblémáim vannak.Az orvosok szerint guggolni térdelni futni tilos.

Ebből következik hogy amikor lovagolok egy idő után komoly fájdalmaim vannak.Ezért sajnos a szex számára sokkal megerőltetőbb, mint nekem.

Hát ez az oka a dolognak.De én próbálom őt kárpótolni, hiszen eddig mindig önzetlen volt.

Tűrnöm kéne a fájdalmat és én hisztizem túl, vagy neki kellene megértenie???

Igazából véleményekre vagyok kíváncsi..

2011. máj. 14. 15:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát meg mondom őszintén ha van ilyen akkor én nem tudok róla, de mindenre vevő vagyok, úgyhogy ha tudtok valami jót akkor szívesen fogadom!:)
2011. máj. 14. 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Valami kellene, amibe tudsz közben kapaszkodni.

Emeletes ágy felső része, ilyesmi...

2011. máj. 14. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Jaja, jól mondja az előttem szóló. Vagy kipárnázni oldalról a fekvőhelyet, és puhábban feküdni. Vagyis térdelni. :)
2011. máj. 14. 15:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Rakjatok egymás mellé több széket és azon csináljátok. Esetleg még párnákkal lehetne kényelmesebbé és magasabbá tenni. Így talán kevésbé terhelné a térdeidet.
2011. máj. 14. 15:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hasonló a helyzet, a páromnak szintén fáj a térde, így mi is ritkán csináljuk így. Többnyire akkor is csak elkezdi úgy, azán átfordulunk a szokásos pozíciónkba, de nem várjuk meg, hogy fájjon, mert akkor elterelné a figyelmét a fájdalom és nem élvezné. A szexnek pedig pont az a lényege, hogy mindkettőnknek jó legyen. Ha egy picit is számítasz a párodnak, akkor megérti ezt, hiszen nem arról van szó, hogy nem akarsz vele szexelni, hanem hogy egyes pozíciók nem jók neked.

Ha pedig valaki azzal jön, hogy akkor nekem kell többet fáradoznom érte, vagy kinek megerőltetőbb, arról megvan a véleményem.

Szerintem keress olyan pozíciót, ami neki nem jó és amikor ő jön ezzel, akkor te meg gyere azzal.

2011. máj. 14. 15:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Még egy ötlet, de ha nem jön be, akkor felejtsad el. Csináljátok széken ülve, és úgy ülj bele, az kevésbé terheli a térded.
2011. máj. 14. 15:59
 17/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a megértéseteket és hogy válaszoltatok.

Igen a szék az valóban jó ötlet.Eddig ez nem jutott eszembe..aaahhjj..:)..bár 20 évesen még nem vagyok elkésve:D...köszönöm még egyszer.

2011. máj. 14. 16:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ez a székes ötlet jó.De mindenképp elszomorító,hogy így fogja fel.Az én párom fel sem hozná,hogy csináljak valamit neki,ami nekem fájdalmat okoz,bármiről is legyen szó.

Na mindenesetre esetleg még fordított lovagló pózban ülsz rá és így ki tudod nyujtani kicsit a lábad is.

2011. máj. 14. 16:07
 19/20 anonim válasza:
Szia, nekem is fàj néha a térdem és sokszor érzem azt, hogy mintha tùl alacsonyan lenne a pàrom, pedig arànyosak vagyunk :) Ilyenkor azt szoktam, hogy kiveszem a fotelbôl az ûlôszivacsot és arra ûl rà a pàrom, ìgy ô megemelkedik a sùly pedig àthelyezôdik, ìgy eleve sokkal mélyebben van bennem és nem a térdemen van a sùly.. Nàlunk még az vàlt be, hogy ô akkor erôsen ôlel és tart is valamennyire, ìgy tényleg azt érzem ennél kôzelebb nem lehetnénk egymàshoz és garantàlt a siker... Eddig ez az egy pòz vàlt be arra, hogy egyszerre sikerûljôn mindkettônknek :)
2011. máj. 14. 20:22
 20/20 A kérdező kommentje:

Huh nagyon aranyosak vagytok, hogy igy próbáltok segíteni!Köszönöm szépen, hogy normális válaszokat írtatok

Sokat segítettek!

2011. máj. 15. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!