Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem tudom teljesíteni pedig szeretném, de ő ezt nem érti meg. Mit tegyek?
A párommal mindig is jó volt a szexuális életünk(2 éve vagyunk együtt).
Egyik este közölte, hogy nem valami élvezetes, mert én nem "lovagolok" eleget, de annak ellenére szeret velem lenni, csak lehetne jobb is.
Na most 2 év után ezt hallani elég megalázó volt, hisz akkor ezt már mióta gondolhatja így?!
Eléggé kis önbizalmam van és eddig talán a szex volt az amiben igazán szexinek éreztem magam...stb..na most ez elmúlt, hiszen mindig jön egy gondolat, hogy mi van ha ő nem élvezi annyira?
Na most mi előtt jönnek, hogy akkor lovagolj meg stb.. válaszok elmagyarázom:
Sajnos elég komoly térdproblémáim vannak.Az orvosok szerint guggolni térdelni futni tilos.
Ebből következik hogy amikor lovagolok egy idő után komoly fájdalmaim vannak.Ezért sajnos a szex számára sokkal megerőltetőbb, mint nekem.
Hát ez az oka a dolognak.De én próbálom őt kárpótolni, hiszen eddig mindig önzetlen volt.
Tűrnöm kéne a fájdalmat és én hisztizem túl, vagy neki kellene megértenie???
Igazából véleményekre vagyok kíváncsi..
igen tudja, de szerintem nem hiszi el, hogy tényleg fáj, mert ilyen válaszokat kapok, hogy: Jajj attól még tudnál egy kicsit...stb..
Amennyit tudok annyit lovagolok, bár tény hogy az nem sok..:/
Próbálkozz más praktikákkal.
Amikor megy tusolni,menj utána,és dörgölőzz neki meztenül,menj be hozzá a tus alá...
Nyilván nem tegnap óta gondolja így, mondd el neki hogy egy idő után rohadtul fáj, kezdjétek más poziban és a végén rövidebb ideig de intenzíven lovagold meg, ez biztos tetszeni fog, és nem is kell sokáig csinálnod. Szerintem azért csak most jött elő vele mert nem beszéltek a szexről, eddig nem merte mondani, mert nem akart megbántani, de most valami más is nyomja a lelkét, azért kaptad meg.
F/32
Igen én is így gondolom, csak azért mióta tudom, azóta mindig jön egy kósza gondolat,hogy most nem hagyhatom abba mert ő szereti, na de ha fáj nem tudok mit tenni.
Tudom, hogy kicsit túl lihegem a dolgot, de ilyet senki sem szeret hallani.
Tény, hogy ő mindig önzetlen volt,csak egyszer kibökte és azóta görcsölök a dolgon...
köszönöm a válaszokat.
A térdem igazából akkor fáj ha be van hajlítva és terhelem, vagy térdelés közben.Igazából pont azokban a pózokban amit a lovaglás megkövetel.
Igen igyekszem minden mást bevetni, hogy ez ne legyen olyan nagy probléma.
"A térdem igazából akkor fáj ha be van hajlítva és terhelem, vagy térdelés közben.Igazából pont azokban a pózokban amit a lovaglás megkövetel."
Jajaja, ismerős.
És nem létezik valami olyan fekvőalkalmatosság, ahol nem kellene terhelésnek kitenned a térdeidet ilyen pózban? Tudod, minden ötletesség kérdése. Szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!