Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én nem tudom teljesíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem tudom teljesíteni pedig szeretném, de ő ezt nem érti meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal mindig is jó volt a szexuális életünk(2 éve vagyunk együtt).

Egyik este közölte, hogy nem valami élvezetes, mert én nem "lovagolok" eleget, de annak ellenére szeret velem lenni, csak lehetne jobb is.

Na most 2 év után ezt hallani elég megalázó volt, hisz akkor ezt már mióta gondolhatja így?!

Eléggé kis önbizalmam van és eddig talán a szex volt az amiben igazán szexinek éreztem magam...stb..na most ez elmúlt, hiszen mindig jön egy gondolat, hogy mi van ha ő nem élvezi annyira?

Na most mi előtt jönnek, hogy akkor lovagolj meg stb.. válaszok elmagyarázom:

Sajnos elég komoly térdproblémáim vannak.Az orvosok szerint guggolni térdelni futni tilos.

Ebből következik hogy amikor lovagolok egy idő után komoly fájdalmaim vannak.Ezért sajnos a szex számára sokkal megerőltetőbb, mint nekem.

Hát ez az oka a dolognak.De én próbálom őt kárpótolni, hiszen eddig mindig önzetlen volt.

Tűrnöm kéne a fájdalmat és én hisztizem túl, vagy neki kellene megértenie???

Igazából véleményekre vagyok kíváncsi..

2011. máj. 14. 15:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Na várj, de ő tud a problémáidról?
2011. máj. 14. 15:10
 2/20 A kérdező kommentje:

igen tudja, de szerintem nem hiszi el, hogy tényleg fáj, mert ilyen válaszokat kapok, hogy: Jajj attól még tudnál egy kicsit...stb..

Amennyit tudok annyit lovagolok, bár tény hogy az nem sok..:/

2011. máj. 14. 15:14
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
Tudom, miről beszélsz. Ha nem érti meg, akkor nem érdemel meg téged.
2011. máj. 14. 15:16
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
Egyértelmű, hogy ezt neki kellene megértenie. Ha valami neked nem jó, akkor azt nem szabad erőltetni. Ha szeret, megérti ezt. Szerintem, ha amúgy minden rendben van, ne fogd ez fel tragikusan. Ez olyan, mint ha szeretne egy jobb kocsit, de most nincs rá keret. Ettől nem dől össze a világ.
2011. máj. 14. 15:17
 5/20 anonim ***** válasza:
Egyébként, mikor jelentkezik a fájdalom? Milyen pózban? Behajlított téreknél, ha éppen térdelsz mondjuk felett az ágyon?
2011. máj. 14. 15:19
 6/20 anonim ***** válasza:

Próbálkozz más praktikákkal.

Amikor megy tusolni,menj utána,és dörgölőzz neki meztenül,menj be hozzá a tus alá...

2011. máj. 14. 15:20
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem tegnap óta gondolja így, mondd el neki hogy egy idő után rohadtul fáj, kezdjétek más poziban és a végén rövidebb ideig de intenzíven lovagold meg, ez biztos tetszeni fog, és nem is kell sokáig csinálnod. Szerintem azért csak most jött elő vele mert nem beszéltek a szexről, eddig nem merte mondani, mert nem akart megbántani, de most valami más is nyomja a lelkét, azért kaptad meg.

F/32

8/20 A kérdező kommentje:

Igen én is így gondolom, csak azért mióta tudom, azóta mindig jön egy kósza gondolat,hogy most nem hagyhatom abba mert ő szereti, na de ha fáj nem tudok mit tenni.

Tudom, hogy kicsit túl lihegem a dolgot, de ilyet senki sem szeret hallani.

Tény, hogy ő mindig önzetlen volt,csak egyszer kibökte és azóta görcsölök a dolgon...

9/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

A térdem igazából akkor fáj ha be van hajlítva és terhelem, vagy térdelés közben.Igazából pont azokban a pózokban amit a lovaglás megkövetel.

Igen igyekszem minden mást bevetni, hogy ez ne legyen olyan nagy probléma.

2011. máj. 14. 15:23
 10/20 anonim ***** válasza:

"A térdem igazából akkor fáj ha be van hajlítva és terhelem, vagy térdelés közben.Igazából pont azokban a pózokban amit a lovaglás megkövetel."

Jajaja, ismerős.

És nem létezik valami olyan fekvőalkalmatosság, ahol nem kellene terhelésnek kitenned a térdeidet ilyen pózban? Tudod, minden ötletesség kérdése. Szerintem. :)

2011. máj. 14. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!