Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúnak a lány minden szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúnak a lány minden szexuális elképzeléséhez alkalmazkodnia kell, a lánynak sosem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 13:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Hát én szívesen alkalmazkodok a lányokhoz, sztem ők a dominánsabbak. Bár én sosem engedném, hogy leszo.pjanak és én se nyalnék ki egy bulát se semmilyen körülmények között se.
2011. máj. 14. 14:20
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

"pl.

lány "te nyaljál ki, de én a számba nem veszem a farkad, mert azt a k*rvák csinálják!"

fiú "na ne már, ha én kinyallak, igazán kényeztethetnél te is"

lány "te bunkó, önző állat, meg sem érdemelsz""

Érdekes. Ha meg a férfi hagyja ott a nőt, mert nem képes kielégíteni a vágyait, akkor meg a nő a rossz.

Szóval ez fifty-fifty ugye.

"vagy pl.

Ha a fiú sürgeti a lányt, mikor fekszenek már le, az természetesen baj.

De ha a fiú az, aki mondjuk nem akar 3-4 hónap után (se) még szexet, akkor ő meg töketlen."

Igen, baj, ha sürgeti. És az is baj, ha nem érezteti a lánnyal, hogy kívánja. Mi ebben olyan nagy ellentmondás?

A fiú dolga, hogy teperjen a kiszemelt - és egyetlen! - lány után, a lány dolga pedig, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fiú szereti őt és csakis őt szereti. Ez bizony a természet rendje.

"És hogy a lovagiasság azt jelenti, hogy mindenre rábólintunk, amit a nő kitalál."

Lol. Te mégis kitől hallottál ilyet?

2011. máj. 14. 14:20
 13/23 anonim ***** válasza:
62%

""az orális szexnél is a "szenvedő" fél a lány, aki élvez, az meg a férfi"

Azért a lány is élvezhetné, nem gondolod? Ugyanúgy, ahogy a nyalást is élvezi a férfi! A pénisz szájbavétele ne legyen egy kín! (szájbaélvezésről nem beszéltem, ezt megértem hogy nem akarják)"

Bocs, de az élvezet mióta tudatos döntés kérdése?

Másrészről meg: arról nem a nők tehetnek, hogy a férfiak úgy jönnek össze velük, hogy nem is szerelmesek beléjük. A férfi megjátssza az érzéseit, a szerelmet, azért, hogy szexhez jusson, holott nem is szerelmes igazából, akkor miért csodálkozik, ha a nő nem kívánja őt teljes valójában, testileg-lelkileg?

2011. máj. 14. 14:23
 14/23 A kérdező kommentje:

Én úgy szoktam csak összejönni valakivel, hogy szerelmes vagyok belé. És utasítottam már vissza nőt, mert ugyan hiányzott a szex, de nem éreztem, hogy passzolnánk. Na persze akkor meg az volt a baj.

A mikor legyen az első szex dologról pedig azt gondolom, hogyha egy nő gondolhatja, hogy ő még nem kész a szexre, akkor a fiú is gondolhassa ezt, mivel tudtommal egyenjogúság van.

2011. máj. 14. 14:26
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezt kikérem, ugyanis én csak akkor jövök össze egy lánnyal, ha szerelmes vagyok belé. Igaz, mondjuk eddig csak egy barátnőm volt.
2011. máj. 14. 14:26
 16/23 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Én úgy szoktam csak összejönni valakivel, hogy szerelmes vagyok belé. És utasítottam már vissza nőt, mert ugyan hiányzott a szex, de nem éreztem, hogy passzolnánk. Na persze akkor meg az volt a baj."

Kinek a részéről volt baj?

"A mikor legyen az első szex dologról pedig azt gondolom, hogyha egy nő gondolhatja, hogy ő még nem kész a szexre, akkor a fiú is gondolhassa ezt, mivel tudtommal egyenjogúság van."

Tudtommal én a hozzászólásomban nem szexről írtam ezzel kapcsolatban, henem szerelemről ugye.

2011. máj. 14. 14:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?..
2011. máj. 14. 14:36
 18/23 A kérdező kommentje:

Lányismerőseim mondták, hogy milyen férfi vagyok, igaz nem passzoltunk, de járhattunk volna, akkor lett volna kit dugnom. Hát mondom ha nektek ettől férfi valaki...

"Tudtommal én a hozzászólásomban nem szexről írtam ezzel kapcsolatban, henem szerelemről ugye."

Ez zavaros, még egyszer kérem.

2011. máj. 14. 14:38
 19/23 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Lányismerőseim mondták, hogy milyen férfi vagyok, igaz nem passzoltunk, de járhattunk volna, akkor lett volna kit dugnom. Hát mondom ha nektek ettől férfi valaki..."

Ezek után már én is azt kérdezem: hány éves vagy? És főleg azt, hogy ezek a lányok hány évesek voltak? :)

""Tudtommal én a hozzászólásomban nem szexről írtam ezzel kapcsolatban, henem szerelemről ugye."

Ez zavaros, még egyszer kérem."

Arra gondolok, hogy a férfi éreztesse a nővel, hogy akarja őt. Testileg-lelkileg. És ettől fogja érezni a nő, hogy a férfi szereti őt.

2011. máj. 14. 14:46
 20/23 A kérdező kommentje:

"Arra gondolok, hogy a férfi éreztesse a nővel, hogy akarja őt. Testileg-lelkileg. És ettől fogja érezni a nő, hogy a férfi szereti őt."

Ezzel én is egyetértek, eszerint te is félreértetted, amit én írtam...

2011. máj. 14. 14:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!