Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúnak a lány minden szexuális elképzeléséhez alkalmazkodnia kell, a lánynak sosem?
a 2.-kal értek egyet, de nem tapasztalom ezt!
1.-nek: köszi, barátom, az értékes hozzászólást, mutogatunk egymásra, mint az oviban, ahelyett, hogy értelmes választ adnánk...
Nem kell se "passzív", de főképp "szenvedő" félnek lennie! Pl. ha orálisan kényeztet egy fiút, az éppenséggel aktív!
pl.
lány "te nyaljál ki, de én a számba nem veszem a farkad, mert azt a k*rvák csinálják!"
fiú "na ne már, ha én kinyallak, igazán kényeztethetnél te is"
lány "te bunkó, önző állat, meg sem érdemelsz"
vagy pl.
Ha a fiú sürgeti a lányt, mikor fekszenek már le, az természetesen baj.
De ha a fiú az, aki mondjuk nem akar 3-4 hónap után (se) még szexet, akkor ő meg töketlen.
Szerencsére velem egyik se történt meg. De hallomásból ismerek ilyen sztorikat. Mintha csak azért, mert valaki nő, azt hiheti, ő diktál, és igaza van, csak mert nő. És hogy a lovagiasság azt jelenti, hogy mindenre rábólintunk, amit a nő kitalál. Hát nem. Nagyon nem.
"az orális szexnél is a "szenvedő" fél a lány, aki élvez, az meg a férfi"
Azért a lány is élvezhetné, nem gondolod? Ugyanúgy, ahogy a nyalást is élvezi a férfi! A pénisz szájbavétele ne legyen egy kín! (szájbaélvezésről nem beszéltem, ezt megértem hogy nem akarják)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!