Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúnak a lány minden szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúnak a lány minden szexuális elképzeléséhez alkalmazkodnia kell, a lánynak sosem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 13:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
51%
A lánynak a fiú minden szexuális elképzeléséhez alkalmazkodnia kell, a fiúnak sosem?
2011. máj. 14. 13:54
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Kölcsönösen kell alkalmazkodniuk Csak úgy jó. Csak úgy érdemes és szabad.
2011. máj. 14. 13:59
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
Mivel legtöbbször a lány a passzív szenvedő fél, ezért sokszor az utolsó szó joga az övé, de ez nem azt jelenti, hogy a fiúnak alkalmazkodnia kéne. Normális férfi feléri ésszel, hogy ami a másiknak fájdalmas vagy kellemetlen azt hanyagolni kell, fordított esetben ő sem örülne, ha olyat akarnának vele csinálni, amit ő nem szeretne.
2011. máj. 14. 14:02
 4/23 A kérdező kommentje:

a 2.-kal értek egyet, de nem tapasztalom ezt!

1.-nek: köszi, barátom, az értékes hozzászólást, mutogatunk egymásra, mint az oviban, ahelyett, hogy értelmes választ adnánk...

Nem kell se "passzív", de főképp "szenvedő" félnek lennie! Pl. ha orálisan kényeztet egy fiút, az éppenséggel aktív!

2011. máj. 14. 14:07
 5/23 anonim ***** válasza:
Ok, konkrétan, mi a sérelmed?
2011. máj. 14. 14:08
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Látom nem érted amit írtam, az orális szexnél is a "szenvedő" fél a lány, aki élvez, az meg a férfi, mármint, ha a lány csinálja neki. Ezért, ha neki kellemetlen érthető, ha nem akarja. De ezen szerintem felesleges vitázni, millió egy kérdés van már ebben a témában.
2011. máj. 14. 14:10
 7/23 A kérdező kommentje:

pl.

lány "te nyaljál ki, de én a számba nem veszem a farkad, mert azt a k*rvák csinálják!"

fiú "na ne már, ha én kinyallak, igazán kényeztethetnél te is"

lány "te bunkó, önző állat, meg sem érdemelsz"

vagy pl.

Ha a fiú sürgeti a lányt, mikor fekszenek már le, az természetesen baj.

De ha a fiú az, aki mondjuk nem akar 3-4 hónap után (se) még szexet, akkor ő meg töketlen.

Szerencsére velem egyik se történt meg. De hallomásból ismerek ilyen sztorikat. Mintha csak azért, mert valaki nő, azt hiheti, ő diktál, és igaza van, csak mert nő. És hogy a lovagiasság azt jelenti, hogy mindenre rábólintunk, amit a nő kitalál. Hát nem. Nagyon nem.

2011. máj. 14. 14:13
 8/23 A kérdező kommentje:

"az orális szexnél is a "szenvedő" fél a lány, aki élvez, az meg a férfi"

Azért a lány is élvezhetné, nem gondolod? Ugyanúgy, ahogy a nyalást is élvezi a férfi! A pénisz szájbavétele ne legyen egy kín! (szájbaélvezésről nem beszéltem, ezt megértem hogy nem akarják)

2011. máj. 14. 14:15
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak ilyenek is, pont ugyanúgy, ahogy másmilyenek, ezért tárgytalan a kérdés. Azért mert te hallottál már ilyenről, még nem mindenki ilyen.
2011. máj. 14. 14:16
 10/23 anonim ***** válasza:
81%
De ne szabd már meg, hogy másnak mi a "kín" meg mi a jó. Én pl utálom az orális szexet úgy ahogy van, oda-vissza, ki nem állhatom a nyalást sem, és azt sem ha nekem kellene szájjal csinálni. Most ha én megértem, hogy más meg szereti, akkor te is értsd meg van aki meg nem.
2011. máj. 14. 14:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!