Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lovagló pózban honnan tudom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovagló pózban honnan tudom, hogy?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy lovagló pózban, honnan tudom, hogy mikor kell leszállni a páromról, ő mikor élvezett el ha gumival védekezünk?

Légyszi normális válaszokat írjatok, nem kell a lehordás.

2011. máj. 14. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
AMjd szól
2011. máj. 14. 19:49
 12/16 Kincső Szabó válasza:
Olyan fura, hogy ezt kérdezed...hát nem mondta soha neked a pasi szex közben, hogy "megyek, megyek!", vagy vmi hasonlót? Amúgy tényleg könnyen észre lehet venni mert egyből ellazul vagy megszorongat, ha éppen rajtad van a keze.
2011. máj. 16. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
így igaz.
2011. máj. 16. 15:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön leugrani róla.
2011. máj. 16. 17:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy idő múlva szól ha elment, mert nem a férfiaknak nem jó utána túl sokáig az ingerlés. Kellemetlen lesz. Ha meg nem szól, akkor egy-két perc múlva lelankad és kiesik. Persze nem értem a szituációt. Ha ő van felül, akkor ő honnan tudja, hogy Te elmentél?
2011. máj. 16. 17:17
 16/16 anonim válasza:
Az arcán is látszik, de azon is, hogy megáll a mozgásban.. valószínűleg, ha elment, jelezni fogja valahogy.. s ha Neked nem volt elég (ő pedig jófej), kényesztet még kicsit.. :)
2011. máj. 16. 17:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!