Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lovagló pózban honnan tudom, hogy?
A kérdésem az lenne, hogy lovagló pózban, honnan tudom, hogy mikor kell leszállni a páromról, ő mikor élvezett el ha gumival védekezünk?
Légyszi normális válaszokat írjatok, nem kell a lehordás.
Azért azt észreveszed,az arcán de ha sötét van akkor is azt észre lehet venni,például nyöüg,vagy sóhajt,"kapkod a levegő után"szorosan ölel stb..de az ilyen dolgokat ki kell tapasztalni.Hidd el tudni fogod :-)
21/N
köszönöm szépen a válaszokat :)
(amúgy valaki kérdezte: már szexeltem.)
Hát keresd a jeleket a pasidon. Gyorsabban szedi a levegot, egy kicsit el is pirosodhat, megfeszulnek az izmai, esetleg el kezd o is alulról ,,pumpálni,, téged, és egyre gyorsabban, megfeszíti az izmait, egy kicsit felemelkedik a dereke vagy a háta. Meg hát a ugye bár nyog. Meg ha elélvezett szerintem észreveszed h már nem olyan kemény a fasza. Nyugi fogod tudni, hogy meddig csinálhatod. Meg amúgy is beszéltek sex kozben és szolni fog.
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!