Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért háborodik fel ezen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodik fel ezen a dolgon bárki is?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt, szép és szimpatikus is volt. A barátaim is azt várták, hogy összejöjjünk. Aztán a nő elmondta nekem, hogy a korábbi párját megcsalta. Én pedig közöltem vele azt, hogy ezzel számomra ennyi volt az ismerkedés. Teljesen kiakadt, de még a barátaim is. De nem értem, hogy miért?
2011. máj. 14. 12:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:41

és

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:47

Számomra alapvető, hogy ha egy párkapcsolatban valami nem jó, akkor megpróbálom elfogadni, vagy megbeszélni, vagy - végső esetben ugye - véget vetni a párkapcsoltnak akár.

A megcsalás nincs benne a lehetőségek között. Az meg, hogy valaki nem kapott meg valamit a párkapcsolaton belül, számomra nem lehet indok. Aki ilyet tesz, és utána meg erre hivatkozik, az számomra nem üti meg a mércét.

2011. máj. 14. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ennyi. A te döntésed. Mindenkinek más az értékrendje.

Ha a barátaid nem fogadják el a döntésedet, az meg az ő bajuk :) Nem mindenki van 1 véleményen

2011. máj. 14. 13:17
 13/14 anonim ***** válasza:
47%

Bennem is törést okozott amikor a mostmár csak volt barátnőm -már ha lehet annak nevezni elmesélte kb két hónap ismerkedés után, hogy egyik barátját sajnos megcsalta. Kérdező, én megértelek, mert olyan lány, aki képes volt ilyenre, az újra megteheti, másrészt az ösztöneit fölé helyezi az emberi érzelmeinek. Ezt mondja mindenki manapság olyan felmentően, hogy "nem kapott meg valamit". Na és? Ennyire állatiasak lennénk? Az ilyen nőnek teljesíteni kell, és ilyen mellett én már eleve teljesítmény kényszer miatt teljesítenék alul, másrészt mindig ott motoszkálna a kisördög, hogy ki tudja valóban hűséges e attól, hogy úgy adja elő magát. Továbbá az ilyen nő mellett tartanék attól, hogy ne adj Isten előfordulna valaha, hogy átmenetileg, vagy akár véglegesen is csökkenne a teljesítőképességem hiányérzete támadna, és ha meg nem is csalna, de közölné, hogy bocsi, de továbbállok... Nem leszek népszerű azzal amit mondok, de engem annyira nem hozna lázba hosszútávon egy olyan nő, aki pl ezen a oldalon nagyon izgatónak tűnik, hogy kiírja, hogy túl nagy a szexuális étvágya. Ilyenkor bevallom egy percig irígykedem, hogy bár az én barátnőm lenne így a dologgal, hogy alig várja, hogy leteperjen, viszont sokkal megnyugtatóbb a tudat, hogy azon az unalmas állásponton van, hogy "jó, a szex is része a kapcsolatnak, de nem a legfontosabb, én el lennék nélküle is"...

24/f

2011. máj. 14. 15:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Eddig az összes pasim megcsaltam... férjhez mentem és eszembe sem jut másfelé nézni, megad mindent, imádom és mindig kívánom a férjem (a többit valószínűleg "kevés" volt nekem...és nem azt kaptam amit vártam)
2011. máj. 17. 00:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!