Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodik fel ezen a dolgon bárki is?
Igaz hogy úgy szól a dolog hogy aki egyszer megteszi az többször is megfogja de jobban bele kéne látnod a régi kapcsolatába hogy egyáltalán miért történt, tudom erre a tettre nincsen mentség de én nem ítélném el egyből ez miatt.
Lehet valami hiányzott neki volt valami plusz amit nem kapott meg de ennyi az régen volt az elmúlt és az nem veled történt.
Te egy új fejezet vagy lehet hogy veled sosem tenné meg az meg a másik hogy őszinte volt el merte mondani amire gondolom nem a legbüszkébb...
Semmivel sem nagyobb az esélye annak hogy ő megcsal mint egy olyan aki vagy be se vallja hogy mit tett vagy pedig még nem csinált ilyet.
Az,hogy megcsalta a korábbi párját,nem jelenti azt,hogy téged is megcsalna.
Másrész én is kerültem ilyen helyzetbe,és megmondtam a csajnak,hogy csak szex lehet köztünk,mert nem lehet megbízni benne.
A szex viszont jó vele :)
Igazad van.
A megcsalásra sosincs mentség. Aki egyszer megtette, később is megteheti.
A barátaid lehet úgy gondolják (hülye férfi hozzáállással), hogy "á kit érdekel a múltja, dugni lehet így is, minek egy ilyen kis dolog miatt lemondani egy jó dugási lehetőségről, vagy sokról"
21F
azért háborodik fel ezen mindenki (vagyis a legtöbben) szerintem, mert ítélkeztél egy múltbéli dolog alapján. És ez nem vonzó és pozitív tulajdonság. Az, hogy ki és mit csinált a múltban az egy dolog. Nem hinném, hogy az, hogy megcsalta a volt hapsiját a nő a jelenetekre is hatással lenne (hacsak nem te vagy a volt hapsija) Honnan gondolod, hogy téged is megcsalna????
Nem tudhatod az előzményeket, hogy miért csalta meg az exét.
"Nem tudhatod az előzményeket, hogy miért csalta meg az exét."
Ahogy már írtam, MINDEGY, mik az előzmények, SOHA nincs mentség a megcsalásra.
És tudjátok, büntetett előéletű embert se vesznek fel akármilyen munkahelyre, miért pont a párkapcsolat lenne kivétel az ilyesmik alól?
azt sose mondd, hogy SOHA. Te is kerülhetsz ilyen helyzetbe.
Meg aztán mi a megcsalás? Mindenkinek más? Érzelmi, vagy testi? Csók, vagy szex? Mi vezetett odáig? Meg aztán sosem a 3.fél a hibás, hanem akik a kapcsolatban vannak. Én sem tartom 'jó dolognak' a megcsalást, de ez alapján ítélkezni, szerintem nem érdemes. A férjem is megcsalta a volt barátnőjét, tudtam az okokat, és elfogadtam. Érdekes, 5éve együtt vagyunk és nem lépett be 3ik a kapcsolatunkba. Nem ez alapján kell megítélni az embert, hanem a saját értékeink és elvárásaink alapján.
Bocsi, hogy hosszú lett :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!