Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha érdekel a kakiszex? Lányok mit szólnátok ha a
párotokról kiderülne?
Először lehet kikacagnám. El sem hinném talán, hogy pont egy olyan emberrel akadtam össze, aki ezért van oda. Ezután lehet, hogy elszomorodnék, mert számomra ez gusztustalan dolog, és az a tudat, hogy a szerelmem erre képes...hát kicsit kiábrándítana, az biztos. Semmiféleképpen nem teljesíteném a vágyát, már a gondolattól is hánynom kell.
2011. máj. 14. 09:37
szerintem eléggé gáz, gusztustalan,undorító büdös nme értem ebbe mi vonzó számodra, kicsit beteges is szerintem és egy hétköznapi lány ebbe nem fog belemenni az tuti!Ha ilyenre vágsz akkor ilyen lányokat is kell hozzá keresni pl: neten akinek ez a fétise
2011. máj. 14. 09:38
hát nem lennék boldog:D
nem, ez még nálam is túlmegy a kereteken. de ez rossz lehet, biztos nehéz olyan partnert találni aki ebben benne van.
2011. máj. 14. 09:39
Szerintem undorító, nem mennék bele semmiképpen se. Ha szeret, akkor úgy is szeret, ha nem teljesítem neki a dolgot. Szerencsére ilyen nem történhet velünk, hogy bármelyikünk ilyenre adja a fejét!!!
2011. máj. 14. 09:39
Kicsit lehet kiábrándulnék belőle, bár attól függ mióta vagyunk együtt. Én pl 3 éve vagyok együtt a párommal, hát ha most megtudnám hogy ő erre izgul, biztos nagyot néznék, hogy eddig nem mondta. Nem hagynám el ezért, de csak ha nem erőszakoskodna vele. Ha megmondanám hogy nálam ez nem téma, ő meg erőlteti akkor lehet hogy nemsokára búcsút vennék. De mivel nagyon szeretem, és megtudnám hogy ez a dolog szimpatikus neki, akkor megmondanám hogy nekem nem, és elnézném neki, ennyi.
Egyébként én már viccelődtem ezzel, hogy mondja el mire vágyik és mondtam hogy én a pisi kaki szexre :D De persze tudta hogy viccelek csak, és elkezdett fujjogni hogy ez undorító, meg hogy "na akkor szia, próbáld mással". De persze csak viccből. De tudom hogy ő nem vetemedne ilyenre meg persze én sem :)
2011. máj. 14. 09:44
Attól függ, mi tartozik bele, ha csak le kellene valakit fosni, azt vállalnám. Más dolgot nem.
2011. máj. 14. 10:25
Ez egy undorító dolog, ha felvetődne én nem tudnék vele többet még csókolózni sem.
2011. máj. 14. 11:07
Mindenki csak arra gondol h undorító én nem tudom elhinni h ettől nem lehet kolerát v e-colit kapni!B@sszus úgy legyen ez fétised h akár meg is halhatsz benne hülye!
2011. máj. 14. 11:31
9/13 A kérdező kommentje:
Szóval elengednétek egy ribihez, akinél kiélheti a vágyait?
Biztos nem, ha szeret, szeressen így is, hogy nem vállalom be a dolgot
2011. máj. 14. 12:50
Kapcsolódó kérdések: