Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni egy barátnőmet, hogy kinyalhassam?

Figyelt kérdés

Köszönöm a normális kommenteket. Szeretném egy jó barátnőmet kinyalni ( nem járunk,barátság). Hogyan hozhatnám ezt szépen a tudomására? Nem akarom megbántani, sokat számít a barátságunk de szeretnék neki is magamnak is egy kellemes "időtöltést."

Nem kívánok többet, csak egy alapos nyalakodást.

2011. máj. 14. 08:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó! Hol olvastad, hogy a kérdező lány?
2011. máj. 14. 12:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Csillagvirág én 19F, a hölgy 19L.
2011. máj. 14. 12:50
 13/20 anonim válasza:
Ha ilyet csinálsz,a barátságnak annyi a jövőre nézve,mert nem lesz a régi.Kivéve ha kicsit ribi féle,annak mindegy. :)
2011. máj. 16. 09:29
 14/20 anonim ***** válasza:

Miért mondasz ilyet? Nem kell ribinek lenni abszolút, aki így áll hozzá, az nem tudja hova tenni magában a baráti sex jelenségét, pedig sokaknál működik.

Nálunk van olyan a gimiben, hogy tök jó haver egy csajszi meg egy srác, és a srác rendszeresen jár át karbantartani a lányt, de ettől még miért kéne elromlani a barátságuknak? Na inkább ehhez kell egy IQ meg főleg egy egészséges szemléletmód. Tudják mindketten, hogy nem párkapcsolat, csak éppen képesek elválasztani a puszta sexet az érzelmes szexualitástól. Gondolom, ha lesz mindegyiknek párkapcsolata, akkor majd abba hagyják.

2011. máj. 16. 09:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy kicsit rúgjatok be és akkor lehet próbálkozni pl. egy csókkal, tipi-tapi és a többi. De ha csak egy nyalást akarsz az biztos nem fog összejönni.. Az olyan bénán hangzik, hogy csak kinyalod :S

Mindent vagy semmit!

2011. máj. 16. 10:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Nehogy elmondd neki, nagyon megijedne tőle szerintem és kerülné a társaságodat. De ha ügyes vagy, akkor sikerülhet, szervezzetek több programot kettesben, és ott is éreztetheted minimálisan a vonzalmadat, véletlenül érj hozzá párszor, legyél vele úriember (engedd előre az ajtón, vegyél neki valami apróságot -akár egy fagyit,mindegy-) és egyik ilyen "majdnem randi" után menjetek fel valamelyikőtökhöz. Ha isztok egy pici alkoholt az segíthet, de nem muszáj, próbálj közeledni felé, és ha benne van, akkor csókold meg és onnantól kezdve már megy magától. Utána pedig kedvesen és nagyon normálisan mondd meg neki, hogy nem jártok, ezt persze szépen fogalmazd meg.

De ne akarj azonnali eredményt, a kettesben töltött programok és a közeledés lehet 2-3 hét is.

De szerintem így eredményes lesz. Hogy jó ötlet-e azt én nem fogom megítélni, ha már eldöntötted, hogy akarod, akkor a barátság megváltozott, innentől kezdve pedig szinte mindegy...

20/L

2011. máj. 16. 10:33
 17/20 anonim ***** válasza:

figyelj, ha ő csak kinyalni akarja, akkor kár a többit erőltetni úgymond, a csajszi meg nyilván élvezi mint állat

én is ismerek olyan lányokat, akik csak leszopni szeretik a srácot, aztán csá, mert komolyabb sezxbe nem akarnak belemenni épp akkor

2011. máj. 16. 10:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Öcsém, vannak még hibbantak.

Elősszöris Én nem vagyok híve a "baráti szex nek"

Sok értelmet nem látok benne, könyörgöm havan 1 baráti kapcsolatotok népek, simán megbacnátok a másikat???

Egéségetekre.

Másrészt Kedves kérdező mutatok 1 linket , gonbdokodj rajta.

http://www.youtube.com/watch?v=TC8oJhg7bAA

Olyan elképzelhető, hogy csak Testi vonzalmat érzel, de a helyedben én ezt kiütné a kobakomból.

Jómagam is 19-es Kan vagyok.

Kérderzek valamit.

Oké Tegyük fel sikerül benyalni a lánynak, élvezitek, hogy tovább???

Megkívánod megint , vagy utánna már más testrészére hajtasz majd??

Ez így alapjába véve halott gondolat ami a fejedben mászkál.

Keress 1 Párt magadnak aztán azzal nyaljátok-faljátok magatokat!!

Vagy próbáljátok meg Ti ketten a Lánnyal.

Igazából Fiú Lány közt barátság nem nagyon van.

Valaki a Másiktől Többet akar.

Legalábbis nagyon ritka, hogy tényleges barátságnál megáll egy fiú lány kapcsolat.Álalában valaki többet akar.

Élő Példa:Ez a kérdés is.( Jó hawerságvan, mégis beakar nyalni a Lánynak. Ez meríti a barátságot sztem)

Peace Népek:)

2011. máj. 16. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:
sztem létezik a fiú-lány barátság, igaz én meleg vagyok, szal tőlem nem is akar semmit eleve, de mi tök jól elvagyunk, sőt a legjobb barátomnak mondhatom
2011. máj. 16. 12:08
 20/20 A kérdező kommentje:

Szerintem is létezik fiú-lány barátság.

Gyermekkorunk óta ismerjük egymást.

Egy nyalintás miért változtatna a helyzeten?

A legjobb barátok vagyunk mindent meg szoktunk beszélni egymással.

2011. máj. 16. 13:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!