Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni egy barátnőmet, hogy kinyalhassam?
Köszönöm a normális kommenteket. Szeretném egy jó barátnőmet kinyalni ( nem járunk,barátság). Hogyan hozhatnám ezt szépen a tudomására? Nem akarom megbántani, sokat számít a barátságunk de szeretnék neki is magamnak is egy kellemes "időtöltést."
Nem kívánok többet, csak egy alapos nyalakodást.
Köszönöm kedves 18L és sajnálom,hogy így alakult veled.
Én is gondoltam erre, de nagyon szeretném...
Nem vagyok önző, nem elsősorban a magam örömszerzésére gondolok. Minden esetben megmérgezheti ez a barátságot?
NINCS VÉGZET,CSAK HA BEVÉGZED.
nem minden esetben alakul így, csak jó esély van rá
pedig véleményem szerint is létezik a baráti sex fogalma, amikor tehát nem szeretők, nem járnak, "csak" jó barát egy fiú és egy lány, mégis elképzeléhető sex kettőjük közt (nekem van ilyen lánybarátom, de pedig mindkettőnknek az úgymond párkapcsolata mással van)
Na szal sztem mondd meg neki nyíltan h ezt szeretnéd, mert ha jó barátod tényleg, akkor nem röhög ki, hanem majd reagál rá valamit
Nekem gyerekkorom óta volt egy velem egyidős fiúbarátom, valójában ő volt a legjobb barátom, akivel mindent megbeszéltem. 17 éves voltam, amikor elcsattant köztünk egy csók, aztán majdnem az ágyban kötöttünk ki, de megzavartak minket. A későbbiekben a barátságunk már nem volt a régi. Valami eltört. Nem beszéltünk meg szinte semmit. Nem sokat futottunk össze, és a közös időtöltés is inkább kínos volt, mint jó. Nálunk nem történt sem nyalakodás, sem szex, csak csók és egy kis tipitapi, de utólag nagyon megbántam. Szerintem ő is, de már nem tudtuk ezt igazán megbeszélni. Próbáltuk, de valami nagyon megváltozott. Elvesztettem egy igazán jó barátot. Úgyhogy a személyes tapasztalatomból kiindulva én nem ajánlom neked, hogy egy jól működő barátságot kockára tegyél egy kis nyalakodás miatt. Keress egy másik lányt, akivel ezt megteheted, de ne a barátod legyen. Hidd el, többé nem lenne olyan a kapcsolatotok, mint előtte.
25/L
09:00
de látod, ha még csak meg se tudtátok beszélni, akkor azért annyira nem volt az nyílt barátság, szóval sztem ez abszolút egyedi kérdés, van akiknél működik, és belátom, hogy van akiknél nem
Köszönöm, nagyon szomorú vagyok.
Jelenleg nincs párkapcsolatunk egyikünknek sem (nem ezért) de az elmúlt hónapokban alakult ki ez bennem. Nagyon, nagyon szeretném a punciját édesgetni. Nem tudom mi váltja ezt ki belőlem, nem hiányérzet, csak vele kapcsolatban van ez, de nem akarok többet mint hogy jó barátok legyünk továbbra is. De megőrít a gondolat, hogy az "élet bölcsőjét" kényeztessem neki.
09:00 válaszoló vagyok.
De igen, nagyon is nyílt, őszinte barátság volt köztünk gyerekkorunk óta. A legjobb barátok voltunk. Talán nálunk ezért is nem igazán működött a barátság az említett eset után. A mai napig haverok vagyunk, bár már nagyon ritkán találkozunk, mert más városban élünk. Ha véletlenül összefutunk, váltunk néhány szót, de semmi több. úgy viselkedünk egymással, mint bármelyik más ismerőssel. Van egyfajta távolságtartás köztünk.
Nálunk nem működött, lehet, hogy másnál továbbra is működik a barátság, nem mondom, hogy nem. De az biztos, hogy többé már nem lesz ugyanolyan. Legalább is ha valóban jó barátról van szó. Mert úgy gondolom egy lazább haveri kapcsolatban működhet a dolog, de egy igazán mély barátságban a kapcsolat már nem lesz ugyanolyan, mint előtte!
Köszönöm a kommenteket.
Nem akarom elveszíteni őt, mint barátomat.
Mondjak le a tervemről?
S ha neki is tetszene az ötlet?
megváltozna a barátság ez nagyon komoly érv
MINDEN HIÁBAVALÓSÁG!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!