Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az hogy mással olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy mással olyan sok érdekes dolog történik?

Figyelt kérdés

Gondolok itt: párkeresésnél pl a csajozás terén, vagy egy buliban "vad" csókcsata stb..

Mondjuk én csendesebb szerényebb félénkebb vagyok és nem vagyok kibékülve magammal. Kort és nemet is 23f

2011. máj. 13. 23:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy a többi kamuzik, nagyzol stb. :DD Nem kell mindent elhinni :D

Vagy csak simán kifogták a helyirib@ncokat :D

2011. máj. 13. 23:09
 2/10 Tomazolika ***** válasza:
100%

"Vagy csak simán kifogták a helyirib@ncokat :D"

és esetleg csúnya triperrel végzik...

2011. máj. 13. 23:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Mert akivel ilyen van az megy és csajozik és nem érdekli ha valaki elutasítja, nem érdekli más mit gondol, 10 elutasítástól nem gondolja magát kevesebbnek, tehát nem félénk az tuti, és sikere is van, minél több kudarc ér annál nagyobb sikereid is lesznek!

Te gondolom kerülöd a kudarcokat, így nem csoda hogy kevés, vagy semmi sikered sincs:)

21f

2011. máj. 13. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Figyelj ez olyan mint a rágògumi reklámnál a PH érték diagramm... Nagyon hatásosnak tűnik, de nem teszik ki az értékeket... ha ott van, hogy 4.8 max, 4.75 min. Azért mindjàrt más. Ezzel arra akatok kijukadni, hogy ha valaki azt mondja neked, hogy 4 csajjal voltam egy hèt alatt... az vagy nagyzol, vagy egy nap 3 szòrakozòhelyen volt... abbòl 12 elutasitotta egy nem... no de milyen csaj lehetett az? az se mind1. Ha valaki azért mondja el...mert nagyobbnak akar látszani annak el ne hidd. Hogy ezt hogy kezeld? Te neked most mar csak egy allando szex kapcs.od van az is a szomszed csaj(szomorufej) Ennyi... csak te naiv vagy... lehet hogy a te elezed a legmozgalmasabb mert te nem szorulsz ilyen sztorikra.
2011. máj. 13. 23:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezt én is szeretném tudni... Sajnálom, hogy nem vagyok olyan érzéketlen, mint ezek a kalandok résztvevői.

19/l

2011. máj. 13. 23:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Jajajaaj, RENGETEG érdekes, izgalmas, kalandos, zsír dolog van az életben. Nem minden a párkapcs.!
2011. máj. 14. 01:53
 7/10 anonim ***** válasza:
nézőpont kérdése... másoknak az én életem tűnik izgalmasnak nekem meg másoké
2011. máj. 14. 08:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert ők eljárnak, buliznak, élik az életüket, próbálják jól érezni magukat, keresni a lehetőségeket. És bizony, ha egy baráti társasággal jársz el elég sűrűn, akkor lehetetlen, hogy ne keveredj olyan szitukba, amik emlékezetesek. Ergo -> jár el többet otthonról. Persze vannak aki hazudnak, de azért általában ezt ki lehet szűrni. Egyébként minden hazugság nélkül mondom: én 24 éves férfi vagyok, és annyi mindenen túl vagyok már, hogy az hihetetlen. 12 éves korom óta megyünk a haverokkal, barátokkal, az éjszakába, nappalba(de szépen mondtam:D)...és ezernyi nagyon jó élményem van :).

Még mielőtt bárki is "beszólna": a tanulásra is szorítottam időt :)

2011. máj. 14. 09:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok mindenen tùl vagy lehet, de diplomád meg saját hàzad nincsen. En bulizás helyett tanultam. Köv héten jön meg a 3. kocsim amit a hùgomnak adok.
2011. máj. 14. 10:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez nagyon szép dolog komolyan.
2011. máj. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!