Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném finommá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném finommá a puncim ízét?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sok gyümölcsöt kell enni meg higiénia,de én nem tudom milyen íze van.A gyümölcsös sztorit sokáig kéne csinálni?Én alapból sokat szoktam enni és higiénia is rendben van.Más tipp nincs rá?
2011. máj. 13. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semmi:) És az úgy finom ahogy most van:D
2011. máj. 13. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy már így is tökéletesen finom. De ezt csakis kóstolás után tudom megállapítani. 29F
2011. máj. 13. 22:56
 13/15 anonim ***** válasza:

hát, szex előtt pár órával (ne közvetlenül előtte!) tusolj le alaposan, aztán bugyi nélkül legyél egészen addig. ÉS: ne használj műszálas, nem természetes anyagból készült alsóneműt.

meg higiéniára figyelj. ennyi.

mindig finom íze van, ha valaki mosakodik. ennyi. :)

2011. máj. 13. 23:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen mosod a puncid, ha lehet csak sima meleg vízzel, akkor annak nagyon finom íze van.
2011. máj. 14. 07:03
 15/15 anonim ***** válasza:

utolsóval egyetértek, tényleg nem nagyon kéne azt a baromságot használni, amit puncimosónak hívnak :D

mert teljesen kiűzi a fontos bacikat is, amik kellenek oda

ja és szerintem elég, ha eszel naponta 1 banánt, ananászlevet iszol, persze nem a cukros-ízesített félét, hnem a 100%osat

a lényeg, h picit lugosítsd a szervezeted

gyümölcsből se m1 milyen eszel, mert a savas gyümölcsök nem tesznek jót neki

de biztos nincs rossz íze...és ha nem is tudod, h milyen, akk miért akarod jobbá tenni?

2011. máj. 14. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!