Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másnak is feltűnt már rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is feltűnt már rajtam kívül ez a rendkívül szomorú jelenség?

Figyelt kérdés

Többször olvastam már itt elkeseredett emberek leveleit, akik képtelenek párt találni maguknak. Közös bennük, hogy általában nagyon értelmes és melegszívű emberek. Sokszor már az írásuk alapján is nagyon szimpatikusak. Éppen ezért borzasztóan rossz ilyeneket olvasnom, megesett már, hogy hímnemű létemre megnedvesedett a szemem, mivel átéltem már ilyet.

Ellenben létezik egy másik véglet is. Többször olvastam már itt olyan szövegeket, hogy a szemem keresztbe állt tőlük. Összefüggéstelen zagyvaság, amiből kínkeservesen lehet kibogozni bármit is. Tele van helyesírási hibákkal és rövidítésekkel és sokszor szinte érezni, hogy az írója olyan hülye,hogy kész csoda az is, hogy egyáltalán be bírta gépelni a szöveget. De mi is van bennük? "Ezzel is jártam, azzal is voltam, ezzel csak szexeltem, azzal kavartam... Az írójának nincs gondja az ismerkedéssel, legyen bármilyen hülye is! Sosem értettem az ilyesmit.

Mivel magyarázható ez az egész? Talán azért, mert sokkal több lenne a hülye ember, mint az okos és normális?

2011. máj. 13. 21:49
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

22.05

Köszi, pár hete néztem meg a filmet, óriási! És nagyon igaz!

2011. máj. 13. 22:20
 12/28 szamo77d ***** válasza:

Kedves Kérdező! Megadtad a választ! Annyi a hülye ember,

hogy az elképesztő! És a legjobb csajok buknak rájuk, pe-

dig ezek a fiúk fejben olyanok, mint a sötét éjszaka!

Ezek nem tudják, ki volt John Lennon! Bűzlenek a mosdatlanságtól és a piától! És mégis ezek a menők, mert

nagy a f...szuk! Szörnyű, ami van. A tisztességes, rendes

fiúk meg képtelenek párt találni, mert ezek a hülyék

kellenek a csajoknak!

2011. máj. 13. 22:27
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem igaz sztem amit itt írnak sokan h a legjobb csajok a hülyékre buknak. Az összes baátnőmnek értelmes hapsija van, és aki primitív srácra bukik, ő maga is primitív. Mert ez nem úgy működik h azértelmes lány elviseli a hót idióta ffit, akkor a lány sem értelmes, max annak tűnik. Nagy különbség.

De hogy miért van amit te írsz? Az jó kérdés, mert ismeretlenül nehéz választ adni. Lehet h mégse olyan főnyeremény, mint amilyennek tűnik az írása alapján. Lehet h nincs humora, lehet h túl visszahúzódó, lehet h nagyon csúnya (és igen ez is számít a többségnek, lett légyen bármilyen nemű) lehet, h antiszociális, lehet h rossz a kisugárzása, és akkor ezt még folytathatnám. Mert azért aki tényleg főnyeremény, nem sínylődik magában :D Én legalábbis egy főnyeremény szingli pasit sem ismerek, holott ismerek kb 5 főnyeremény jellegűt :D

2011. máj. 13. 22:37
 14/28 A kérdező kommentje:

Lassunyuszi, neked három barátnőd van összesen, szóval nem belőlük indulnék ki! :)

De azért köszi, mert ha kevesen vagytok is, azért jó tudni, hogy vannak rendes, értelmes lányok is! :)

2011. máj. 13. 22:56
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát én egy ilyen melegszivü hapsi vagyok, szingli jelenleg.Kinézetemmel sincs gond, hülye se vagyok. Azért nem kapok magamnak barátnőt, mert szeretem a szép lányokat, ami önmagában nem gond...de egy ilyen szép lánynak nem tudom eladni magam.Korábban kellett volna kezdjem a csajozást vagy 10 évvel és most kapcsolatban lennék egy gyönyörü lánnyal valószinü...Elkeseritő ez az egész, de inkább próbálkozik az ember és próbálja meglátni hol hibázik, mintsem sajnáltassa magát.
2011. máj. 13. 23:39
 16/28 anonim ***** válasza:
Na jó, van 3 bnőm, plusz a nővérem, neki is értelmes pasija van az 4! És azért ismerek lányokat rajtuk kívül is :D
2011. máj. 13. 23:42
 17/28 anonim ***** válasza:
Hol vannak ezek a rendes pasik? Én mindig csak idiótákkal akadok össze.
2011. máj. 13. 23:55
 18/28 anonim ***** válasza:
Foglaltak :)))
2011. máj. 13. 23:59
 19/28 anonim ***** válasza:
Mindegyik? Hát mi lesz így velem? :D
2011. máj. 14. 00:01
 20/28 anonim ***** válasza:
Kitartás, biztos van még néhány szabadon is!!
2011. máj. 14. 00:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!