Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt már rajtam kívül ez a rendkívül
szomorú jelenség?
Figyelt kérdés
Többször olvastam már itt elkeseredett emberek leveleit, akik képtelenek párt találni maguknak. Közös bennük, hogy általában nagyon értelmes és melegszívű emberek. Sokszor már az írásuk alapján is nagyon szimpatikusak. Éppen ezért borzasztóan rossz ilyeneket olvasnom, megesett már, hogy hímnemű létemre megnedvesedett a szemem, mivel átéltem már ilyet.
Ellenben létezik egy másik véglet is. Többször olvastam már itt olyan szövegeket, hogy a szemem keresztbe állt tőlük. Összefüggéstelen zagyvaság, amiből kínkeservesen lehet kibogozni bármit is. Tele van helyesírási hibákkal és rövidítésekkel és sokszor szinte érezni, hogy az írója olyan hülye,hogy kész csoda az is, hogy egyáltalán be bírta gépelni a szöveget. De mi is van bennük? "Ezzel is jártam, azzal is voltam, ezzel csak szexeltem, azzal kavartam... Az írójának nincs gondja az ismerkedéssel, legyen bármilyen hülye is! Sosem értettem az ilyesmit.
Mivel magyarázható ez az egész? Talán azért, mert sokkal több lenne a hülye ember, mint az okos és normális?
Pont ennek adtam hangot az előző kommentáromban:D De, feltűnt. Én sem értem. Vagyis hát... nekik nincs feltűnési viszketegségük és elvesznek a szemét közt.
2011. máj. 13. 21:51
2/28 anonim válasza:
Nem, csak éppen a nőknek az ostoba, bunkó majmok azok akik kellenek. Aztán rinyálnak ha jól kihasználják őket.
2011. máj. 13. 21:53
3/28 anonim válasza:
Azért szerintem aki magában nem tud boldog lenni, az párral sem váltja meg magát. Ebből a szemszögből tekintve mégsem annyira értelmes, aki így keres örömöt.
2011. máj. 13. 21:53
4/28 anonim válasza:
A butábbak kevéssé gátlásosak, ha kevéssé gátlásosak, nagyobb az önbizalmuk, mely felszínes ugyan, de egy hasonlóan felszínes embert hamarabb be tud vonzani.
2011. máj. 13. 21:54
5/28 anonim válasza:
Igen, ilyen is van, de azért ez egy kicsit megtévesztő ez így a fórum keretei között. Vannak értelmes, melegszívű emberek, akiknek nem okoz gondot az ismerkedés, csak ők általában már boldog kapcsolatban élnek és nem panaszkodnak itt, mivel nincs rá okuk.
2011. máj. 13. 22:00
6/28 anonim válasza:
Hát igen elég sok olyan felszólaló van aki arra panaszkodik hogy a pasija/csaja megcsalta, nem szereti, becsapta, kihasználja... Ilyenkor mindig felmerül a kérdés hogy a megfelelő embert választotta e? Szerintem nem, mert a mai világban csak az számít kinek milyen a presztízse. Ez alatt azt értem hogy: mennyi pénze van, milyen a dumája, mekkora a melle, milyen az alakja, hogy teljesít az ágyban, mekkora a fasza, milyen híres,... Na ezért nem lehet csodálkozni a mai állapotokon.
2011. máj. 13. 22:03
7/28 anonim válasza:
Ilyen a mai világ. Lehetsz okos, nézhetsz ki jól, lehetsz melegszívű, ha nem tudod eladni magad, b.szhatod... és ezen most lehet pattogni meg háborogni de akkor is így van és így is marad!
18/F
2011. máj. 13. 22:04
8/28 anonim válasza:
másnak is feltűnt, nekem is. a linken a Hülyék paradicsoma című film jön be, mindenképpen nézd meg az első pár percet, választ kapsz a kérdésedre egy bizonyos látószögből. amúgy maga a film is ezt a témát boncolgatja, eszméletlen jó!
Mert a lányok nagy többségének egyáltalán nem az számít amit te is leírtál(értelmes, melegszívű) hanem az a tipikus "stílusom van és focizok/zenélek és az arcom akkora mint a sivatag" fiúk kellenek mert ő mellettük érettnek és nagy lánynak érzik magukat bár ezt nem tudom, hogy honnan veszik mert az én szemembe inkább lealacsonyodnak és az olyan fiúkat, akik szeretnék is őket nem csak d*gni akarnak azokat "nyomoréknak" tarják bár ezt sem értem miért...Nekem is volt már ilyen tapasztalatom nem is egy, de én nem leszek ilyen díszmajom a világ legszebb lányáért sem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!