Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, mit tesztek ezen esetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit tesztek ezen esetben?

Figyelt kérdés

Barátnőtök ultimátuma:

vagy gumi + tabi együtt

vagy nincs szex soha

2011. máj. 13. 21:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

...

Lássuk. Mondjuk a gumival való baleset esélye 1%. A tablettának 0,1% Hogy mind a kettő egyszerre mondjon csődöt annak az esélye 1:100.000 (alap matematika) Az 1:100 1:1000 és az 1:100.000 között azért van némi különbség.

2011. máj. 13. 22:12
 22/37 anonim ***** válasza:
80%
A "már elég biztos" határ nem létezik, max az, hogy nincs szex. Nem erről van szó, egyszerűen megértjük a barátnődet, és elég sajnálatos, ha te erre nem vagy képes.
2011. máj. 13. 22:13
 23/37 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet, az hogy nem szeretem, meg hogy valamit ami hülyeség, értelmetlenség, nem teszek meg neki, az nem ugyanaz. Nem vagyok köteles marhaságokba belemenni. Nrm vagyok köteles bármit megtenni neki. Fogadok, nő vagy. A nők szerint ha egy másik nő kér valamit, csak igaza lehet, ha a fiú nem megy bele, akkor meg egy disznó.
2011. máj. 13. 22:13
 24/37 A kérdező kommentje:

"A "már elég biztos" határ nem létezik, max az, hogy nincs szex. "

Még mindig nem értem, miért pont ezt a variációt tartja/tartjátok helyénvalónak.

2011. máj. 13. 22:15
 25/37 A kérdező kommentje:

"megértjük a barátnődet, és elég sajnálatos, ha te erre nem vagy képes."

hülyeségek megértésére nem is

2011. máj. 13. 22:16
 26/37 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező te eléggé önző vagy, bezzeg ha teherbe esne fogadok elhagynád... Amíg nem neked kell egy gyereket kihordani és felnevelni, addig ne mond már meg a barátnőd helyett mi biztonságos és mi nem...
2011. máj. 13. 22:16
 27/37 A kérdező kommentje:
Miért vagyok önző, basszus, nőgyógyász is mondja, hogy elég a tabletta, akkor az is önző?!
2011. máj. 13. 22:17
 28/37 anonim ***** válasza:
80%

Nem mondtam, hogy nem szereted.. Hány évesek vagytok egyébként?

Igen, képzeld, nő vagyok.. és? Rühellem a gumit, nem tudom elviselni, szedek fog.gátlót, és inkább vállalom a kockázatot. Nem mindig a nőknek adok igazat, de igenis meg tudom érteni azt a lányt, aki nagyon fél a teherbeeséstől.

2011. máj. 13. 22:18
 29/37 A kérdező kommentje:

És nem, nem hagynám el, továbbá felneveli nem a nőnek kell, hanem együtt.

Tényleg marha önző vagyok, írtam már, hogy míg a tabletta nem véd rendesen, használnám az óvszert, bizonyára ebből is az jön le, hogy én milyen önző vagyok...

2011. máj. 13. 22:19
 30/37 A kérdező kommentje:
amiért nem vagyok benne minden hülye kívánságban, azért önző vagyok, bravó.
2011. máj. 13. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!