Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tesztek abban az esetben, ha egy pasinak nem a külseje fogott meg benneteket elsőre, vagyis nem láttátok még élőben?
Hogyan kezelitek ezt a helyzetet? Ha nem tetszik nektek, attól még próbáltok a belső tulajdonságaira koncentrálni, vagy innentől felejtős a dolog?
(Lehet, hogy ezt már megkérdeztem tegnap, csak eltűnt a kérdés vagy ki sem írtam) :S
Gondolom tinédzserkorú lehetsz. Legalábbis náluk elképzelhetetlen hogy olyan emberbe legyenek szerelmesek, aki nem esztétikus külsőre (legyen az fiú vagy lány). Pedig egyáltalán nem ezen múlik a dolog.
Nem mondom, hogy a külső nem fontos, de nem minden, és nem kellene, hogy döntő tényező legyen olyankor, ha amúgy szimpatikus, sőt a jellemét, kisugárzását szereted. Persze mindenkinek más az értékrendje és más szerint ítél, válogat, lesz szerelmes. Van aki magába az emberbe szeret bele, van aki egy szép külsőbe szeret bele, van aki az autójába szeret bele...
Szerintem a saját értékrended szerint dönts ilyen helyzetekben, akkor is ha az amúgy nem a legjobb értékrend, de ne kényszerítsd magad olyanra, amiben nem éreznéd jól magad. Ha neked fontos, hogy ne csak szimpatikus de Adonisz is legyen a fiú, akkor válassz aszerint. Viszont ne csodálkozz el, ha téged is ez alapján fognak kezelni, hasonló elvárásokkal.
Naaaa, nem kell vetíteni! Tény, hogy nem a külső a legfontosabb, de igenis nagyon fontos, ha testileg nem vonzódsz egy pasihoz, akkor hiába szép a lelke. Viszont a szépség relatív. Mindenki mást lát szépnek. Lehet, hogy neked olyan tetszik, aki mindenki más szerint ronda, de lehet, hogy mások szerint jó pasi nem jön be (nekem pl. nem szokott, mert nekem azok túl nyálasak és nőiesek).
Ha a kérdezőnek nem tetszik a fiú, inkább keressen mást.
33N
Az utolsónak igaza van. Dobó Kata sem a széparcú kidolgozott A. Waynát látta hanem a pénztárcáját meg a lehetőséget, hogy kap majd szerepet egy amcsi filmben.
Kapott is egy testhezálló alakítást az "Elemi ösztön 2"-ben.
Jól megfarkalta a psziho doki a kávézóban. Volt talán 2mondata meg egy két perces jelenete. BRAVÓÓÓ !!
A A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:50 --------meg üzenem, hogy :
A csajok leszarják a külsőt ahogy elnézem ezeket a "dagadt+gyúrok is "borotvált tarfejü majmokat a sok luxus ribanccal. A sok hurka gyurkát meg EMÓS arcokat csini kis tinikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!