Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez homoszexuális reakció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez homoszexuális reakció volt? Vagy ez mi? 19 vagyok, és hetero.

Figyelt kérdés

Ma nagyon furcsa dolog történt velem a villamoson. Amikor jöttem hazafelé az Örsön felszállt egy fiú. kb 17 és 20 között volt korban.

A haja festett szőke volt, nem hosszú, de nem is rövid, arcra nagyon kedves, szép és finom vonású volt. Nah szóval tökéletesen be volt lőve a haja, hófehér pólóban volt. Nagyon szép fiú volt, ez volt az első gondolatom hogy szép, de aztán furán elkezdtem csodálni, és aztán észrevettem hogy rájött hogy néztem, és visszanézett. nah akkor bepánikóltam és tovább nem néztem. viszont amikor leszállt, találkozott a tekintetünk, és rám kacsintott. és ez valami hihetetlen jó érzéssel töltött el, hogy ez a fiú, rám kacsintott. Most ez mi volt? Olvastam szakirodalmat hogy vannak bizonyos férfiaknak homoszexuális reakcióik életükben párszor. ez lehet az volt?

2011. máj. 13. 19:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

ettől nem vagy homoszexuális

érdkes, hogy a nők simán megnézhetik egymást, megcsodálhatják a másik haját, ruháját, alakját, sminkjét, és nem b*zik

2011. máj. 13. 21:54
 12/28 anonim ***** válasza:
Ez semmi, de szarj be. Akkor lennél homár, ha már le is szoptátok volna egymást vagy seggbekukiztatok volna.
2011. máj. 13. 22:08
 13/28 anonim válasza:
Velem is így kezdődőtt! Nem kell betojni!
2011. máj. 13. 22:25
 14/28 anonim válasza:
Most az következik, hogy elkezded az utcán keresni és megnézegetni a hasonló kaliberű fiúkat. És ráadásul nem is feltétlenül tudatosan. De azért véleményezed és pontozod majd magadban. Ez a srác lesz a nullpont, akit ma láttál. De ne aggódj, ezt simán el tudod nyomni magadban 20-30 évig. Aztán 20-30 év múlva a családod, a feleséged, meg a gyerekek ráérnek kitalálni miért akasztottad fel magad mikor nem volt rá semmi okod.
2011. máj. 13. 22:43
 15/28 szamo77d ***** válasza:

Nyugi, ettől még nem vagy meleg. Volt egy homo epizód az

életedben, slussz! De ne legyen folytatás! Ha mégis lenne,

akkor bele kell nyugodnod, hogy meleg lettél. De ha oko-

san vezeted az életed, nem lesz baj.

2011. máj. 14. 10:23
 16/28 anonim ***** válasza:

igen, ezek szerint benned van a hajlam, és a leírás alapján nagyon is megtetszett neked :D

ez van

hátha látod még vmikor :P

2011. máj. 14. 10:32
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát nem lenne rossz ha látnám még. De hallod, azért ez durva. Mert mondom, nem vonzódom a pasikhoz, de ez a fiú meg teljesen "odavert" nekem. Egyébként miért kéne felakasztanom magamat? Se nem vagyok depressziós (senki nem az a családunkban), se nem vagyok őrült, és túlságosan szeretek élni...
2011. máj. 14. 12:10
 18/28 szamo77d ***** válasza:

Ilyet meg ne lássak még egyszer, hogy akasztás meg tudom

is én! Csak nem halnál meg egy ilyen eset miatt? Akkor

már sokkal jobb, ha azt mondod magadnak: igen, bemeleged-

tem, kész! Mások is vannak így! Attól neked ugyanannyi

jogod van élni! És akkor mi van, ha történetesen meleg leszel? Vagy bi? Ugyanolyan teljes életet élhetsz, mint a

heterók. Tudod, nekem az tűnt fel, hogy keményen mondod,

hogy te aztán nem, így-úgy, közben meg állandóan vissza-

térsz ahhoz a sráchoz! Akkor most mi van?

2011. máj. 15. 10:47
 19/28 A kérdező kommentje:
78 % os, küldtem pm et, de nem tudom megnyitni az email emet, ide is írhatsz.
2011. máj. 15. 15:27
 20/28 anonim ***** válasza:
biszex vagy. De aki hetero annak sose jutnak ilyenek az eszébe szerintem. Amikor meg az őrsöt olvastam már megijedtem hogy engem bámultál, gondoltam legközelebb pofánkúrlak a cipőmmel egy ilyenért:D
2011. máj. 16. 20:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!