Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez homoszexuális reakció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez homoszexuális reakció volt? Vagy ez mi? 19 vagyok, és hetero.

Figyelt kérdés

Ma nagyon furcsa dolog történt velem a villamoson. Amikor jöttem hazafelé az Örsön felszállt egy fiú. kb 17 és 20 között volt korban.

A haja festett szőke volt, nem hosszú, de nem is rövid, arcra nagyon kedves, szép és finom vonású volt. Nah szóval tökéletesen be volt lőve a haja, hófehér pólóban volt. Nagyon szép fiú volt, ez volt az első gondolatom hogy szép, de aztán furán elkezdtem csodálni, és aztán észrevettem hogy rájött hogy néztem, és visszanézett. nah akkor bepánikóltam és tovább nem néztem. viszont amikor leszállt, találkozott a tekintetünk, és rám kacsintott. és ez valami hihetetlen jó érzéssel töltött el, hogy ez a fiú, rám kacsintott. Most ez mi volt? Olvastam szakirodalmat hogy vannak bizonyos férfiaknak homoszexuális reakcióik életükben párszor. ez lehet az volt?

2011. máj. 13. 19:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Uhh.... ez picit 'meleg helyzet' lehetett.
2011. máj. 13. 19:29
 2/28 anonim ***** válasza:
Ez kicsit meleg dolog volt a részedről. Próbáld meg átgondolni, hogy biztos csak a nők iránt érzel te vonzalmat? 21/L
2011. máj. 13. 19:31
 3/28 A kérdező kommentje:
persze. csak nőkkel feküdtem le. egyik haveromat sem akartam még megdugni...
2011. máj. 13. 19:33
 4/28 anonim ***** válasza:

ikissé valóban melegecske hajlamocska..:P

de sztem semmi rosz nincs benne:P

2011. máj. 13. 19:34
 5/28 anonim ***** válasza:
Sztem ez nem gáz... énis vok úgy h látok egy lányt és tökszépnek gondolom meg nézem is:) de tudom h a pasikat szeretem meg ez más érzés sztem.. szted jól nézett ki, jól volt felöltözve, jó volt a haja és ennyi..
2011. máj. 13. 19:36
 6/28 anonim ***** válasza:
91%
"Olvastam szakirodalmat hogy vannak bizonyos férfiaknak homoszexuális reakcióik"-Kicsi mindenkiben van,attól még nem akartad leszopni! De maradj ,csak heteró nehogy divatból elzulj!
2011. máj. 13. 19:41
 7/28 A kérdező kommentje:
hát leszopni tuti nem akartam, de nem tudom meddig mentem volna el ha lehetett volna, és ez olyan fura. mert így visszagondolva, nem is hiszem el hogy ennyire megkívántam ott.
2011. máj. 13. 19:44
 8/28 TOMAtm ***** válasza:
94%
lehet h előtört a meleg éned.hiszen mindenki egy kis melegségre vágyik,csak te jobban.ne titkold el ha rágizdultál,egyébként ameg a feromonok miatt vonzódunk valakihez.szóval...tudja fene...gondold át a dolgokat.
2011. máj. 13. 20:07
 9/28 A kérdező kommentje:
hát ha valaki ronda ahhoz tuti nem vonzódom, hiába olyan a feromonja.
2011. máj. 13. 20:29
 10/28 szamo77d ***** válasza:
42%

Nyugalom, van ilyen. Próbáld meg feldolgozni magadban ezt

az élményt, ne gondold azt, hogy emiatt homo lettél! Ne-

kem is voltak olyan fantáziáim, ha megláttam egy ápolt,

szép fiút, hogy milyen lenne meztelenül, jó lenne laszopni

de ettől még nem lettem meleg! A legjobb barátommal pedig

meg is néztük egymás farkát, s mindkettőnknek olyan jó

volt ez, hogy a két farok úgy állt, mint egy-egy torony!

És mégsem lett egyikünk sem meleg. De az akkor olyan ér-

dekes volt!

2011. máj. 13. 20:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!