Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hölgyeim! Hogyan pontoznátok ezt?
Nos, én fiú vagyok, és van egy nagyon jó haverom, csak az a baj vele, hogy túlságosan magabiztos.A csajoknál és a szexnél is.A barátnője azt mondta nekem, a kérdésemre, hogy iszonyatosan jó az ágyban a fiú.A túl nagy magabiztosság ott nyilvánul meg, hogy nagyon csúcs, szinte már cicabab( de ismeretlen) csajokra is azt mondja, hogy "Ha megtudná x/y mekkora a farkam, biztos, hogy ő jönne hozzám, csak hogy keféljem meg!"A "híres-hírhedt sétapálca" állítása szerint ( a bnője meg is erősítette) 4cm átmérőjű és 17-18cm hosszúságú.(Mindannyian 19 évesek vagyunk.)
A kérdés : Lányok!Hölgyeim! Hogyan pontoznátok az ilyen paraméterekkel rendelkező péniszt 1től 10ig terjedő skálán??(1 : a legroszabb, 10: a legjobb)
(Meg akarom mondani a havernak, hogy mit gondolnak az ekkora dákóról a lányok, hölgyek.)
Hát van olyan magabiztosság, ami már visszafelé sül el. Bennem ez annyira negatív érzést keltett, amiket meséltél, hogy azért adok kettest, mert mégiscsak férfi... de ez így semmi. Egy nő nem attól lesz kielégült, hogy a párjának nagy a farka. Ez mítosz. Meg sem közelítené a párom, aki mind méretben mind odafigyelésben veri a "kisfiú" barátod. Aki 52 percig túráztatna stopperrel a kezében, hogy bebizonyítsa, hogy ő mekkora király... na akkor látna utoljára. Kinek is akar bizonyítani a barátod? Neked vagy a barátnőjének? :P
L27
Hát 4 centi nem valami extrém vastag fasz. Az enyém 4,7 centi mastag, és 16-17 hosszu.
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!